-

‘Werken bij’ sites op de snijtafel. Zit je site erbij?

Registreer je voor deze video

Je kunt de video bekijken indien je akkoord gaat dat je gegevens worden opgenomen in de Emerce database. Emerce kan je relevant nieuws, artikelen, congressen, whitepapers en vacatures sturen, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Afmelden voor alle Emerce e-mails kan altijd. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

Wat viel op aan de recruitmentcampagnes en werken bij… sites van het afgelopen jaar? Wat ging er fout en wat juist goed?

In deze video neemt Marc Drees van Recruitment Matters de recruitmentcampagnes van 2021 op de korrel. Met zijn scherpe oog en heldere taal beoordeelt hij scherp doch vriendelijk een aantal opvallende wervingscampagnes in 2021. Het was natuurlijk een jaar van enorme arbeidskrapte en nieuwe manieren van werken: hoe gaan werkgevers daarmee om in hun pogingen nieuwe collega’s te werven? En wat kun jij ervan leren voor je volgende campagne?

Marc probeert bedrijven en instellingen te leren kijken door de ogen van hun klanten naar de eigen websites en andere digitale uitingen over arbeidsmarkt. Hij focust daarbij op de user experience en usability van websites.


Spreker: 
Marc Drees (Consultant ux & usability bij RecruitmentMatters)

Collectie: Recruitment

Host: Sacha Martina

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond