Industry Wire

Geplaatst door Epson

Epson Remote Services wint BLI 2022 Pick Award in de categorie Outstanding Service Tool Design

Amsterdam, 7 december 2021 – Epson heeft duurzaamheid hoog op de agenda staan en is voortdurend bezig de efficiëntie van zijn oplossingen te verbeteren en tegelijkertijd de interacties op locatie te verminderen. Deze inspanningen bleven niet onopgemerkt: Keypoint Intelligence kent Epson een Buyers Lab (BLI) Pick Award toe voor zijn remote service-oplossing.

Epson’s ERS-software werd gelanceerd in 2020 en biedt remote service-oplossingen voor resellers van kantoorautomatisering. Zo kan het beheer en de efficiëntie van zakelijke inkjetprinterparken aanzienlijk worden verbeterd.

De gratis software helpt de servicekosten te verlagen en de downtime van producten te minimaliseren door diagnose en probleemoplossingen op afstand mogelijk te maken. Hiermee wordt de servicevraag op locatie verminderd en kunnen er kortere reparatietijden worden gerealiseerd. Het vermindert bovendien de milieu-impact van reizen die worden gemaakt voor serviceverzoeken.

“We zijn erg blij met de erkenning voor Epson Remote Services door Keypoint Intelligence,” zegt Patrick Perrot van Epson Europe. “Met deze oplossing kunnen veel organisaties belangrijke doelen realiseren: onnodige milieu-impact verminderen, bedrijfsactiviteiten stroomlijnen en de kosten verlagen. Deze onderscheiding is het bewijs dat ERS succesvol is op al deze punten.”

“Bedrijven zijn voortdurend op zoek naar een betere, snellere en goedkopere manier om dingen te doen. Ze vragen altijd: ‘Hoe kan ik meer doen met minder? Hoe kan ik beter zijn dan mijn concurrentie? Voor velen is het antwoord op beide vragen – en meer – digitale transformatie,” zegt Lee Davis, Associate Director Software/Scanners bij Keypoint Intelligence. “De winnende oplossingen van dit jaar vallen om verschillende redenen op, zoals de productiviteitsverhogende functies, het gebruiksgemak, de uitzonderlijke waarde en andere belangrijke kenmerken.”

 

Over Keypoint Intelligence

Al 60 jaar lang vertrouwen klanten in de digitale beeldverwerkingsindustrie op Keypoint Intelligence voor onafhankelijke hands-on tests, laboratoriumgegevens en uitgebreid marktonderzoek om hun product- en verkoopsucces te stimuleren. Keypoint Intelligence staat bekend als de meest betrouwbare bron in de sector voor onbevooroordeelde informatie, analyse en onderscheidingen dankzij tientallen jaren ervaring als analist. Klanten hebben deze essentiële kennis aangewend voor strategische besluitvorming, de dagelijkse verkooppraktijk en operationele uitmuntendheid om de bedrijfsdoelen te verbeteren en de bedrijfsresultaten te verhogen. Keypoint Intelligence heeft een centrale focus op klanten en evolueert mee met de sector, met een grondig begrip van de transformatie van fabrikanten, kanalen en hun klanten in de digitale print- en beeldsector.

Over BLI Document Imaging Software Pick Awards

Buyers Lab Document Imaging Software Picks zijn verdiende onderscheidingen gebaseerd op grondige tests, inclusief evaluatie van belangrijke kenmerken zoals functies, bruikbaarheid en waarde. Elk product dat de Keypoint Intelligence-labtest doorstaat, verdient een platina-, goud-, zilver- of bronsbeoordeling, waarbij de best presterende producten kwalificeren als kanshebbers voor een Pick Award.

Over Epson

Epson is een wereldwijde technologieleider die zich inzet voor het gezamenlijk creëren van duurzaamheid en het verrijken van gemeenschappen door gebruik te maken van efficiënte, compacte precisietechnologieën en digitale technologieën om mensen, dingen en informatie met elkaar te verbinden. Het bedrijf richt zich op het oplossen van maatschappelijke problemen door middel van innovaties op het gebied van thuis- en kantoorprinters, commerciële en industriële printers, productie, beeld en lifestyle. Epson zal tegen 2050 CO2-negatief zijn en het gebruik van ondergrondse bronnen als olie en metaal elimineren.

Onder leiding van het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation genereert de wereldwijde Epson Group een jaarlijkse omzet van ongeveer 1 biljoen JPY. global.epson.com

Over Epson Europe

Epson Europe B.V., gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Afrika. Met een personeelsbestand van 1.968 werknemers behaalde Epson Europe in het boekjaar 2017 een omzet van 1,7 miljard euro. epson.eu

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht