Industry Wire

Geplaatst door Yumeko

Alexander Jordaan wordt E-commerce manager bij Yumeko

Het Nederlandse biologische beddengoedmerk Yumeko heeft Alexander Jordaan (30) benoemd als E-commerce Manager. Hij is in de deze functie verantwoordelijk voor alle online sales- en marketing activiteiten van het bedrijf.
Alexander Jordaan heeft een ruime ervaring op e-commerce gebied. Voordat hij bij Yumeko in dienst kwam, werkte hij ruim drie jaar als online marketeer bij interieurmerk Riviera Maison. Daarvoor was Jordaan verantwoordelijk voor de online marketing bij HomeWizard, uitgever van een domotica-systeem voor huisautomatisering.

Volgens Alexander Jordaan ligt de uitdaging in zijn nieuwe functie vooral in het vergroten van de online verkoop in Nederland en andere Europese landen. “Ik zie er naar uit om een bijdrage te leveren aan de verder ontwikkeling van de Yumeko webshop waar onze zachte luxe producten verkrijgbaar zijn”, aldus Jordaan. “Bovendien is het fijn om te werken voor een bedrijf waarbij maatschappelijke impact en economisch succes hand in hand gaan”.
Rob van den Dool, algemeen directeur Yumeko: “Ik ben erg blij dat Alexander ons team is komen versterken. E-commerce vormt een belangrijke pijler van de Yumeko strategie en de benoeming van Alexander vormt een onderstreping van onze internationale groeiambities. ”

Over Yumeko – Change the World Sleeping
Het Amsterdamse merk Yumeko biedt sinds 2010 de mooiste en zachtste producten voor de slaap- en badkamer. Het label werkt mét en áán een FairChain, een schone en eerlijke keten. Dat is ‘beter slapen’ in alle opzichten: zachter, gezonder, eerlijker en zonder onnodig dierenleed. De pure en duurzame producten zijn gemaakt van de mooie natuurlijke materialen en biologisch- en/of fairtrade gecertificeerd. Yumeko bedden- en badgoed is verkrijgbaar in Nederland, België en Duitsland via de Yumeko webshop, in de Yumeko Brandstore in Amsterdam en in een select aantal andere webshops en winkels. Voor meer informatie zie Yumeko.nl, Instagram en Facebook

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht