Industry Wire

Geplaatst door ALSO

ALSO is van plan om meer dan 100 technologie- en verkoopspecialisten aan te nemen

In heel Europa wil de Technology Provider nieuwe banen creëren in de driecijferige orde van grootte. Het potentieel in zowel de Solutions als de digitale platforms werd het afgelopen jaar al duidelijk. Van de krachtige cloud business tot aan cybersecurity, IoT, streaming/gaming en AI. Deze ‘drivers’ met zeer grote schaalkansen zullen verder worden uitgebouwd en in de markt worden gezet.

ALSO is op zoek naar experts uit verschillende sectoren, van productie tot gezondheidszorg tot onderwijs die nieuwe oplossingen ontwikkelen en de respectieve route naar de markt bepalen. Dit alles samen met partners uit het kanaal zoals systeemintegratoren, ISV’s of MSP’s, via de digitale platformen. Daarnaast zijn er e-commerce-experts nodig om het bedrijf en zijn klanten te ondersteunen op het gebied van: UX, CX, SEO of BI.

Gustavo Möller-Hergt, CEO van ALSO Holding AG (SIX: ALSN): “Het Nieuwe Normaal heeft ons laten zien welke kansen de IT-industrie biedt. Om deze kansen succesvol te kunnen blijven ontwikkelen, is het cruciaal om als organisatie continu mee te bewegen.”

ALSO Holding AG (ALSN.SW)(Emmen/Zwitserland) is een van de toonaangevende technologieleveranciers voor de ICT-industrie, die momenteel actief is in 24 landen in Europa en in totaal 90 landen wereldwijd via PaaS-partners. Het ALSO-ecosysteem biedt ongeveer aan 110 000 wederverkopers hardware, software en IT-diensten van meer dan 700 verkopers, in meer dan 1340 productcategorieën. In de geest van de circulaire economie biedt het bedrijf alle diensten van levering tot refurbishment aan vanuit één bron. De divisie Supply omvat het transactionele aanbod van hardware en software. De divisie Solutions ondersteunt klanten bij de ontwikkeling van IT-oplossingen op maat. Cloud-aanbiedingen op abonnementsbasis en platforms voor cyberbeveiliging, virtualisatie en AI vormen de focus van de divisie Service. Voor meer informatie, bezoek: www.also.com.  De hoofdaandeelhouder is de Droege Group, Düsseldorf, Duitsland.

Over Droege Groep

De Droege Groep (opgericht in 1988) is een onafhankelijke advies- en investeringsmaatschappij onder volledig familiebezit. De onderneming treedt op als specialist voor op maat gemaakte transformatieprogramma’s met als doel de ondernemingswaarde te verhogen. Droege Group combineert haar familiale bedrijfsstructuur en kapitaalkracht in een family-equity bedrijfsmodel. De groep investeert haar eigen vermogen in “special opportunities” met een focus op middelgrote bedrijven en spin-offs, alsmede strategisch buy & build transacties. Met als leidend principe “uitvoering – volgens de regels van de kunst” is de groep een pionier in uitvoeringsgerichte bedrijfsontwikkeling. Droege Group volgt een gerichte investeringsstrategie gebaseerd op lange termijn georiënteerde megatrends. Enthousiasme voor kwaliteit, innovatie en snelheid bepaalt het handelen van de onderneming. In de afgelopen jaren heeft Droege Group zich succesvol gepositioneerd op binnenlandse en internationale markten en is actief in 30 landen. Voor meer informatie, bezoek: http://www.droege-group.com

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht