Industry Wire

Geplaatst door Amazon

Amazon Prime Video presenteert nieuwe commercial en Nederlandse films en series

Afgelopen weekend werd met de lancering van de eerste Prime Video commercial op de Nederlandse televisie de aftrap gegeven voor de introductie van Prime Video inclusief Nederlandse content.

De tv-commercial showt dat er een geweldige selectie van populaire films en series beschikbaar is op Prime Video, inclusief de geprezen Amazon Originals. Er zijn top series zoals Jack Ryan, Star Trek: Picard, The Boys, het gelauwerde Fleabag en nu dus ook Nederlandse content, denk daarbij aan Bon Bini Holland 2, Jiskefet, Verliefd op Cuba, Max Havelaar, Majesteit, Superjuffie, Kruimeltje en de Snollebollekes.

Ook voor kids heeft Amazon Prime Video veel te bieden met een fantastische collectie familiefilms en -series waaronder Peppa Pig, Pokémon Detective Pikachu, de Pinguïns van Madagascar en de geliefde Shrek.
Voor families en kinderen die op dit moment thuis moeten blijven is een brede selectie van familie content gratis beschikbaar gesteld en te zien voor alle Amazon klanten. De volledige selectie gratis kinder- en familie titels kan je bekijken via deze link.

Nieuwsgierig geworden naar Prime Video? Prime Video is beschikbaar voor Prime leden voor €2,99 per maand zonder extra kosten en 30 dagen gratis. Uiteraard laat de commercial niet alle content zien, dus check primevideo.com voor alle films en series met voor elk wat wils.

Over Amazon Prime Video – Nederland
Prime Video is een premium abonnement streamingdienst die Prime leden een vaste collectie biedt van films en tv-series—dit alles met het gemak van het op één enkele plek vinden wat zij leuk vinden om te kijken, zonder extra kosten voor het Prime lidmaatschap.

Over Prime Video
Prime Video is een premium abonnement-streamingservice die Prime leden een uitgebreide collectie tv-series en films biedt – alles wat je graag wilt zien eenvoudig op één plek te vinden, zonder extra kosten voor het Prime lidmaatschap.

• Inbegrepen bij Prime: Duizenden populaire films en tv-series, waaronder de beroemde Amazon Original tv-series zoals The Grand Tour, Tom Clancy’s Jack Ryan, Star Trek: Picard en de met de Emmy award bekroonde The Marvelous Mrs. Maisel en Fleabag. De nieuwste films in Nederland zoals Hustlers, Green Book en Fast & Furious: Hobbs & Shaw, lokale titels als Jiskefet en Bon Bini Holland 2. Dit alles is te zien op Prime Video, dat nu wereldwijd in 200 landen en territoria beschikbaar is.
• Direct toegang: Kijk waar en wanneer je maar wilt met de Prime Video app op tv’s, mobiele apparaten, Fire TV Stick, spelcomputers, compatibele KPN set top boxen, of online via primevideo.com.
• Verbeterde beleving: De content is compatibel met High Dynamic Range (HDR), voor de beste kijkervaring. Neem een kijkje achter de schermen bij favoriete films en tv-programma’s met de exclusieve X-Ray-toegang, dit is mogelijk gemaakt door IMDb. Via mobiele en tablet-downloads voor offline weergave is de content overal te bekijken.
• Gepersonaliseerd: Prime leden kunnen de interface gebruiken in hun eigen taal en populaire tv-series en films met Nederlandse ondertiteling bekijken.
Elke Dag Beter met Prime
Prime is ontwikkeld om het leven elke dag leuker te maken. Wereldwijd genieten meer dan 150 miljoen betalende leden van de voordelen van Prime, inclusief de beste winkel- en entertainmentervaring. Prime leden in Nederland kunnen genieten van ongelimiteerde toegang tot award-winnende films en tv-series met Prime Video op PrimeVideo.com; gratis games en in-game-content met Twitch Prime, en nog veel meer. De basis van Prime is ongelimiteerde snelle, gratis verzending. Amazon Prime lidmaatschap is beschikbaar voor €2,99 per maand en klanten kunnen zich inschrijven voor een 30-dagen gratis proefperiode via www.amazon.nl/prime.
Over Amazon
Amazon laat zich leiden door vier principes: klantgerichtheid, passie voor innovatie, streven naar ‘operational excellence’ en langetermijndenken. Een aantal producten en diensten waarin Amazon heeft gepionierd: klantrecensies, 1-Click-bestellingen, gepersonaliseerde aanbevelingen, Prime, Fulfillment by Amazon, Amazon Web Services, Kindle Direct Publishing, Kindle, Fire Tablet, Fire TV, Amazon Echo en Alexa. Ga voor meer informatie naar https://www.aboutamazon.eu/ en volg twitter.com/amazonnewseu.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht