Industry Wire

Geplaatst door Ando Group

Ando Group breidt sterk uit met toetreding van toonaangevende Belgische IT-bedrijven Amista en Blents

De Ando Group is specialist in SAP-oplossingen, data-integratie en document automation. Door de uitbreiding versterkt zij significant haar positie als strategische IT-partner en expert in de transformatie naar de intelligent enterprise. Voortaan zijn er zo’n 250 professionals werkzaam voor de groep.  

De Ando Group, met bedrijven zoals Anrova Solutions, RecoMatics, V-Chain, Zeibur en Domani Business Solutions, verwelkomt trots de toetreding van Belgische ICT-spelers Amista en Blents. Op 25 mei 2023 werd hiervoor de overeenkomst getekend.

Sterke implementatiepartner

Door deze samenwerking beschikt de Ando Group over nog meer resources en kennis om organisaties, van klein tot groot, te begeleiden in hun digitale transitie. De kwalitatieve dienstverlening waar de groep prat op gaat, zal nu, meer dan ooit, hand in hand gaan met een breder product- en dienstenaanbod. Met deze uitbreiding beoogt de Ando Group een positie als één van de belangrijkste implementatiepartners voor ICT-transitie naar de cloud, in de Benelux-markt.

Optimaal transformatietraject 

Kris Adriaenssens, CEO van Ando Group, verklaart: “Deze operatie stelt ons in staat om ons expertisegebied en onze dienstverlening verder te versterken. De intelligent enterprise is belangrijker dan ooit en wij willen klanten hierin zo volledig mogelijk ondersteunen.”  Pieter-Jan Deraedt,  CEO van Amista, voegt hieraan toe: “We zijn verheugd om deel uit te maken van de Ando Group. Als specialist in innovatieve SAP-oplossingen brengen we complementaire kennis en ervaring mee. We kijken erg uit naar de groei door en met elkaar.”  Olivier Verstrynge, COO van Blents gaat verder: “Met deze stap bieden we de markt een unieke combinatie van technologische expertise, diepgaande kennis en professionalisme.”

Geografische groei

De toevoeging van Amista en Blents aan de Ando Group verstevigt de geografische aanwezigheid van de groep in de Benelux en Frankrijk. De groep breidt haar product- en dienstenaanbod op deze markten aanzienlijk uit. Met meer dan 250 professionals en een groot internationaal klantenbestand is de groep nog beter gepositioneerd voor verdere groei en succes op de markten waar zij actief is. De Ando Group heeft kantoren in België, Nederland, Luxemburg, Hongarije en India.

_________________________________________________________________

Amista, opgericht in 2014, is een SAP-expertisebedrijf dat organisaties helpt innoveren en groeien door het optimaliseren van bedrijfsprocessen en het implementeren van de juiste SAP-oplossingen, met een sterke focus op de eindgebruiker. Het bedrijf heeft +100 medewerkers en is gevestigd in België, Hongarije en India.

Blents is een IT-consultancybedrijf dat zich richt op geïntegreerde datadiensten met Boomi, Webmethods.io, SAP en Tibco. Ze ondersteunen zowel kleine als grote bedrijven bij het bevorderen van digitale bedrijfstransformaties door wereldwijde integratie en connectiviteit van systemen en partners. Blents, opgericht in 2018, heeft vestigingen in België en India.

De AndoGroup rond Anrova Solutions, Smartdoc en Domani Business Solutions is gegroeid uit de fusie van verschillende bedrijven met de steun van Capital A. Ook RecoMatics , V-Chain enZeibur maken sinds kort deel uit van de groep. Het aandeelhouderschap ligt voor bij 50% Capital A en voor 50% bij de werknemers. De groep is één van de sterkst groeiende SAP-implementatiepartners op de Benelux -markt en biedt daarnaast ook eigen solide software-oplossingen voor data integratie en document automation.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht