Industry Wire

Geplaatst door Domani Business Solutions

Anrova Solutions en Domani Business Solutions beogen verdere groei door fusie

Venlo, 22 december 2021 – De Belgische software-aanbieder Anrova Solutions en het Nederlandse Domani Business Solutions bundelen de krachten. De fusie tussen deze twee gerenommeerde SAP Business One partners werd mogelijk gemaakt door de participatie van de investeringsmaatschappij Capital A.

Groeistrategie
Door de investering van Capital A, in de fusie van Anrova Solutions en Domani Business Solutions, krijgt deze nieuwe entiteit een solide financiële basis voor groei. “Zowel de markt, als de bedrijfssoftware oplossingen, worden alsmaar complexer en er is behoefte aan stevige organisaties om de vraag naar de digitale transitie van MKB’s te beantwoorden. Deze dynamiek ligt aan de basis van deze gecombineerde entiteit en het vooruitzicht van de daaropvolgende groei door middel van buy and build”, Quinten Birkhoff, Investment Director Capital A.

Door het samengaan van beide bedrijven ontstaat er een organisatie van 75 medewerkers. Daarmee is deze entiteit een van de grotere SAP-aanbieders voor de MKB-markt in België en Nederland. Het is de bedoeling om verder door te groeien als Europese speler.

Slagkracht en expertise
Anrova Solutions en Domani Business Solutions hebben beiden diepgaande branche expertise. Naast het SAP SMB-aanbod bieden zij ook eigen solide software-oplossingen. “De schaalvergroting door deze fusie, stelt ons in staat de MKB het volledige SAP Intelligent Enterprise aanbod aan te reiken en ons te positioneren als partner gedurende het volledige digitale transformatie traject van een onderneming.”, Kris Adriaenssens, Group CEO Anrova Solutions en Domani Business Solutions.

Klant centraal
De twee bedrijven gaan nauwer samenwerken om hun klanten nog beter te kunnen ondersteunen. Marc Tiggeler, Channel Sales manager SAP Business One:
“Het samengaan van deze twee SAP Partners vind ik ontzettend krachtig; er ontstaat zo een stabiele entiteit waardoor de markt nog beter bediend wordt. De combinatie van deze spelers is vanzelfsprekend. Beide partners staan bekend om een goed luisterend oor, grote flexibiliteit en uitstekende service waarbij de klant altijd centraal staat”.

________________________

Domani Business Solutions, Golden SAP Business One Partner, ondersteunt ondernemers in het MKB al vanaf de allereerste introductie van SAP Business One op de Nederlandse markt. – meer info op www.domani-bs.nl.
Anrova Solutions BV is de grootste SAP Business One partner in BeLux en ontstond door het recente samengaan van Anrova BV en Desk Solutions NV – meer info op www.anrovasolutions.com.
Capital A, gevestigd in Amsterdam, investeert in ondernemingen in Nederland en België met een duidelijk groeiprofiel. – meer info op www.capitalapartners.nl.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht