Industry Wire

Geplaatst door Apple

Apple Arcade introduceert ruim 30 updates en vier nieuwe games in oktober: NBA 2K24 Arcade Edition, Cut the Rope 3, Jeopardy! World Tour+ en Crossword Jam+

Apple Arcade introduceert ruim 30 updates en vier nieuwe games in oktober: NBA 2K24 Arcade Edition, Cut the Rope 3, Jeopardy! World Tour+ en Crossword Jam+

De nieuwe Apple Arcade-games NBA 2K24 Arcade Edition, Cut the Rope 3, Jeopardy! World Tour+ en Crossword Jam+ op Apple TV, iPad Pro (6e generatie), iPhone 15 Pro en MacBook..jpeg
Allen Iverson, opgenomen in de Naismith Memorial Basketball Hall of Fame, staat op de cover van deze speciale editie ter ere van de 25e verjaardag van de NBA 2K-franchise

Iedere maand zijn er voor abonnees nieuwe games en updates beschikbaar op Apple Arcade, zoals nieuwe releases, bekroonde games en populaire favorieten uit de App Store. In oktober kunnen gamers hun NBA-collectie uitbreiden en zich voorbereiden op een nieuw seizoen met NBA-sterren in NBA 2K24 Arcade Edition, met basketballegende Allen Iverson op de cover. Ook is er een gloednieuw avontuur met schattige monsters uit de populaire mobiele franchise Cut the Rope 3, kun je het opnemen tegen spelers van over de hele wereld in de ultieme quiz Jeopardy! World Tour+ en genieten van een ontspannende wereldreis in Crossword Jam+.

“Omdat NBA 2K 25 jaar bestaat, brengt NBA 2K24 Arcade Edition een eerbetoon aan waar het allemaal mee begon. Allen Iverson was de speler die op de cover stond van de eerste editie in 1999 en daarom de ideale persoon om de nieuwe generatie basketbalgames te promoten”, aldus Greg Thomas, President van Visual Concepts. “In de editie van dit jaar kunnen fans de nieuwe spelmodus Endorsement spelen, zichzelf op nieuwe manieren uiten met de mogelijkheden van MyPLAYER en MyCOURT, uitdagende wedstrijden spelen tegen de beste fantasy-teams en nog veel meer.”

Naast de nieuwe games komen er deze maand ook updates voor populaire favorieten zoals Cooking Mama: Cuisine!, Fruit Ninja Classic+ en Cityscapes: Sim Builder. Zo kun je samen met Mama nieuwe traktaties maken voor Halloween, fruit doormidden snijden met de Halloween Blade in de Abandoned Dojo en een festival in je stad organiseren ter ere van de Dag van de Doden. Alle games op Arcade zijn zonder reclame of in-app aankopen te spelen. Bovendien is je privacy goed beschermd, waardoor zowel jonge als oude spelers veilig kunnen gamen.

Een selectie van nieuwe games deze maand (op volgorde van releasedatum):

Jeopardy! World Tour+ (Uken Games): 6 oktober

De favoriete tv-quiz van Amerika is nu thuis en onderweg te spelen met Jeopardy! World Tour+. Het spel ziet er net zo uit als op tv, en je kunt het in duizenden categorieën opnemen tegen spelers over de hele wereld. Beantwoord alle vragen goed en klim op de ranglijst om Jeopardy! World Tour champion te worden.

Cut the Rope 3 (Paladin Studios): 13 oktober

Cut the Rope 3 is de nieuwste game van de populaire mobiele franchise met ruim 1,6 miljard downloads. Dit avonturenspel begint op een mysterieuze locatie, waarbij je steeds meer kunt ontdekken. Ga samen met het hoofdpersonage Om Nom en de schattige kleine Nibble Nom op ontdekkingsreis. Deze schattige monstertjes leiden je langs prachtige locaties en door unieke levels met creatieve en uitdagende puzzels. Kun jij ze allemaal oplossen? Dan vind je een nieuwe soort Nommies en word je de ultieme ontdekkingsreiziger. Voor fans van de reeks zullen veel karakters en de gameplay vertrouwd aanvoelen. Maar er zijn ook genoeg nieuwe uitdagingen en op physics gebaseerde elementen om van te genieten.

Crossword Jam+ (PlaySimple Games): 20 oktober

Crossword Jam+ is een unieke manier om kruiswoordpuzzels te spelen, met elke dag nieuwe uitdagingen waarmee je lekker tot rust kunt komen. Swipe letters naar de goede plek en verbind ze met elkaar om woorden te maken en je woordenschat te verbeteren. De game bevat schitterende natuurlandschappen voor een rustgevend effect. Arcade-abonnees kunnen de volledige game spelen zonder reclame of in-app aankopen. Terwijl je de mooiste landen ter wereld bezoekt, los je puzzels op die geleidelijk moeilijker worden en zich aanpassen aan jouw vaardigheden.

NBA 2K24 Arcade Edition (2K Games): 27 oktober

Met NBA 2K24 Arcade Edition kun je zowel thuis als onderweg genieten van basketbal. In MyCAREER is het je doel om uit te groeien tot de nieuwe superster van de NBA. Naarmate je meer fans krijgt, kun je lucratieve sponsorcontracten tekenen bij grote merken als Nike, Jordan en Adidas. Ook bepaal je zelf helemaal hoe je eruitziet, van je schoenen en accessoires tot je outfit en tattoos. Je kunt niet alleen met huidige NBA-sterren spelen, maar ook basketballegendes uit het verleden vragen om een potje op straat te spelen tegen de AI. De spelmodus Greatest is terug van weggeweest, waarin je de beste spelers aller tijden kunt uitdagen om nieuwe supersterren en legendes uit de NBA vrij te spelen. Bouw het team van je dromen en neem het op tegen andere selecties in The Greatest Fantasy Team Challenge. Maar je kunt ook plaatsnemen aan de rand van het veld met de Spectator-modus en dezelfde wedstrijden spelen die er die dag in de NBA worden gespeeld met NBA Today. En om het helemaal af te maken, kun je je eigen indoor basketbalveld inrichten met MyCOURT, waar je een betere speler kunt worden en via Game Center met je vrienden kunt spelen.

Prijzen en verkrijgbaarheid

Apple Arcade is verkrijgbaar voor € 4,99 per maand, met een gratis proefperiode van een maand. Klanten die een nieuwe iPhone, iPad, Mac of Apple TV kopen, krijgen gratis een abonnement van 3 maanden op Apple Arcade.1
Apple Arcade is onderdeel van de maandelijkse Apple One-abonnementen Individueel (€ 16,95) en Gezin (€ 22,95), met een gratis proefperiode van een maand.2
Arcade Originals kun je spelen op iPhone, iPad, Mac en Apple TV. Iconen uit de App Store kun je spelen op iPhone en iPad.
Met één abonnement op Apple Arcade hebben maximaal zes gezinsleden onbeperkt toegang tot alle games in de catalogus.
De beschikbaarheid van de meer dan 200 games op devices is afhankelijk van de compatibiliteit van de hardware en software. Sommige content is niet in alle regio’s beschikbaar.
Deze aanbieding geldt alleen voor nieuwe abonnees. Apple Arcade kost € 4,99 per maand na afloop van gratis proefperiode. Eén abonnement per ‘Delen met gezin’‑groep. Aanbod geldig tot 3 maanden na activering van een in aanmerking komend device. Het abonnement wordt automatisch verlengd totdat het wordt opgezegd. Er zijn beperkingen en andere voorwaarden van toepassing.
De gratis proefperiode van Apple One geldt alleen voor de services die je niet al gebruikt, of je nu in de proefperiode van die services zit of er al een abonnement op hebt. Na afloop van de proefperiode wordt het abonnement automatisch verlengd totdat het wordt opgezegd. Er zijn beperkingen en andere voorwaarden van toepassing.
https://www.apple.com/nl/newsroom/2023/10/nba-2k24-arcade-edition-and-3-other-fun-games-coming-to-apple-arcade-this-month/

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht