Industry Wire

Geplaatst door Movir

Arbeidsongeschiktheidsverzekeraar Movir kiest software van The Consultancy Firm

Amsterdam, 1 mei 2014– Arbeidsongeschiktheidsverzekeraar Movir, onderdeel van Nationale-Nederlanden, heeft een overeenkomst gesloten met The Consultancy Firm. De gespecialiseerde verzekeraar gaat software gebruiken die de communicatie met verzekerden en distributiepartners over meerdere kanalen efficiënter en optimaler zal maken.

Eenvoudiger
Movir kiest voor de softwareoplossing OpenText StreamServe vanwege de mogelijkheden die het geeft om documenten geautomatiseerd te produceren en via verschillende kanalen als print, e-mail en portal te verstrekken. Het vergroot de efficiency van haar processen sluit aan op andere Open Text toepassingen die zij al gebruikt. “Deze softwareoplossing zorgt voor een platform voor al onze digitale en fysieke uitingen en moet onze bestaande processen vereenvoudigen”, aldus Marcel Bergen, business analist bij Movir.

Standaardsoftware
Voor leverancier The Consultancy Firm is de overeenkomst een bevestiging dat het leveren van standaardsoftware een trend is binnen de consultancywereld. “Sinds ons ontstaan, 5 jaar geleden, wijzen wij onze klanten op het gegeven dat zakelijke software niet meer zo ingewikkeld is als vroeger.” In de werkwijze van The Consultancy Firm installeert de leverancier de software en leidt de medewerkers binnen de klantorganisatie op, waarna zij in staat zijn alles zelf te doen zonder dat daar hulp van een externe leverancier voor nodig is. “Klanten kunnen er zelf mee werken, er succesvol mee zijn en ze zijn niet afhankelijk van een derde partij.”

Over The Consultancy Firm
The Consultancy Firm (TCF) is als Platinum Partner van OpenText Benelux gespecialiseerd in klantcommunicatie en Enterprise Information Management. TCF beschikt over alle benodigde expertise op het gebied van advies, implementatie, configuratie, test en beheer. Als visionair en innovatieve organisatie is TCF marktleider op het gebied van klantcommunicatie. Het bedrijf onderscheidt zich ten opzichte van traditionele consultancy-organisaties doordat het geen bodyshop is, maar kant-en-klare oplossingen levert. TCF neemt organisaties volledige projecten, van aanschaf tot en met implementatie, inclusief alle bijbehorende processen uit handen.

Over Movir
Movir is een arbeidsongeschiktheidsverzekeraar die zich richt op hoogopgeleide zakelijke en medische professionals. Movir biedt haar verzekeringen aan via onafhankelijke verzekeringsadviseurs. Naast het verzekeringsproduct onderscheidt Movir zich door intensieve aandacht voor het voorkomen en oplossen van arbeidsongeschiktheid.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond