Industry Wire

Geplaatst door Gemeente Assen

Beurs Bouwplan gaat online

Van donderdag 28 tot en met zaterdag 30 januari vindt de 26ste editie van de Beurs Bouwplan plaats! Normaal is de beurs in de Expohal. Dit jaar is de beurs volledig online met volop informatie over nieuwbouw, bouwen en verbouwen, duurzaamheid en interieur. Komt u ook langs? Er zijn maar liefst veertig standhouders. Ook gemeente Assen heeft een virtuele stand.

Hoe werkt de beurs?

Ga op 28, 29 of 30 januari naar www.beursbouwplan.nl(externe link) . Daar ziet u de digitale plattegrond van de beurs met alle deelnemers. Klik op een stand aan en laat u verrassen. Er zijn presentaties, filmpjes, aanbiedingen en mogelijkheden om te chatten. Sommige standhouders geven u een rondleiding.

Online wooninformatie

Juist in deze bijzondere coronatijd, waarin winkels gesloten zijn, zoeken veel mensen wooninformatie online. Veel mensen maken plannen voor bijvoorbeeld het verduurzamen van de woning, een verbouwing of nieuwe inrichting. Of ze gaan op zoek naar een nieuwe woning in de regio Drenthe. Op de beurs komt alles aan bod.

Kloosterakker op de beurs

Dit jaar starten we met de uitbreiding van de wijk Kloosterveen. Kloosterakker is het eerste deelgebied. Dit gebied ligt ten westen van Kloosterhage en Kloosterkade en tussen de Domeinweg en de Hoofdvaartsweg. Hier is ruimte voor vijfhonderd woningen, variërend van vrijstaande woningen tot twee-onder-één kappers en rijwoningen. Ook komen er kavels voor particuliere bouw.  Komend voorjaar starten we met de uitgifte van de eerste kavels. Komt u ook langs in onze virtuele stand?

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht