Industry Wire

Geplaatst door Bitget

Bitget en Cobo bundelen hun krachten om de beveiliging en efficiëntie van crypto activa te verbeteren

Victoria, Seychellen – 19 september 2023 – Bitget, de top cryptovaluta derivatenbeurs en copy trading platform kondigt met trots haar strategische samenwerking aan met Cobo SuperLoop, een off-beurs afrekeningsnetwerk van de gerenommeerde leider in institutionele bewaartechnologieën voor digitale activa. Deze integratie, die vandaag officieel live gaat, betekent een belangrijke stap voorwaarts voor beide organisaties en het bredere cryptovaluta ecosysteem.

De samenwerking tussen Bitget en Cobo wordt gedreven door een gedeelde toewijding aan het verbeteren van vertrouwen en de beveiliging van het geld van investeerders in cryptovaluta. Door deze integratie kunnen Bitget-gebruikers nu traden op de beurs terwijl ze hun activa veilig buiten de beurs kunnen vasthouden, beschermd door Cobo’s geavanceerde wallet-technologieën. Dit geeft investeerders een ongeëvenaarde gemoedsrust en garandeert het hoogste beveiligingsniveau voor hun digitale activa.

Een primair doel van dit partnerschap is om het gebruik van geld te optimaliseren. Door gebruik te maken van Cobo SuperLoop kunnen investeerders naadloos cross-beurs transacties uitvoeren en profiteren van arbitragemogelijkheden, allemaal zonder dat ze hun geld rechtstreeks op de beurzen hoeven te storten. Deze innovatieve oplossing vereenvoudigt en beveiligt niet alleen het trading, maar vermindert ook aanzienlijk de on-chain transactiekosten, waardoor crypto-investeringen efficiënter en kosteneffectiever worden.

De institutionele klanten van Bitget hebben nu de mogelijkheid om hun geld te beschermen met behulp van Cobo’s MPC-wallets (MPC = multi-party computation) of custodial wallets. Deze strategische stap is gericht op het bieden van een uitgebreide oplossing voor het traden in cryptovaluta die is afgestemd op de uiteenlopende behoeften van institutionele investeerders. Met name Cobo’s MPC wallets maken gebruik van state-of-the-art multi-party computation technologieën en een threshold signature scheme (TSS) om beveiliging van militaire kwaliteit te leveren en tegelijkertijd mogelijkheden te bieden om activa te herstellen in het geval dat de key-share van de klant verloren gaat of gecompromitteerd wordt. Bij dit schema wordt de private key verdeeld, versleuteld en gedistribueerd tussen de klant, Cobo en een vertrouwde noodhersteldienstverlener. Dit zorgt ervoor dat geen enkele partij eenzijdig geld van klanten kan verplaatsen en elimineert het single point of failure van de private key.

Het juiste doen is de langetermijnvisie van Bitget, en het bedrijf blijft een breed scala aan diensten aanbieden via het bewaar account, waaronder spot trading, margin trading, futures trading, spot copy trading, futures copy trading, spot grids en futures grids. Deze aanbiedingen zijn ontworpen om tegemoet te komen aan de dynamische behoeften van cryptovaluta traders. Hoewel Bitget gebruikers voorziet van een gevarieerde set van trading tools, hebben bepaalde diensten zoals on-chain cryptostortingen en -opnames, interne overboekingen en transacties in fiatvaluta specifieke beperkingen.

De samenwerking tussen Bitget en Cobo betekent een belangrijke stap voor beide organisaties en onderstreept hun gedeelde visie op het langetermijnpotentieel van de cryptovaluta-industrie. Door wins om te zetten in win-wins, wil deze samenwerking nieuwe industrienormen stellen op het gebied van geld beveiliging, trading efficientie en investeerdersbescherming.

Gracy Chen, Managing Director bij Bitget, merkte op: “Onze samenwerking met Cobo is een bewijs van onze niet aflatende toewijding aan het bieden van het hoogste niveau van beveiliging en efficiëntie aan onze gebruikers. Door onze krachten te bundelen met Cobo’s SuperLoop bieden we onze institutionele klanten een naadloze en veilige trading ervaring.”

Dr. Changhao Jiang, CTO en medeoprichter van Cobo: “Cobo is verheugd Bitget te integreren in SuperLoop als een van de ondersteunde beurzen en onze institutionele oplossingen naar hun platform te brengen. We geloven dat deze integratie nieuwe maatstaven zal stellen in de sector en investeerders een ongeëvenaarde gemoedsrust zal bieden terwijl ze traden op beurzen.”

Over Bitget
Bitget, opgericht in 2018, is ’s werelds toonaangevende cryptovaluta beurs die Copy Trading-services aanbiedt als een van haar belangrijkste functies. De beurs bedient meer dan 20 miljoen gebruikers in meer dan 100 landen en regio’s en zet zich in om gebruikers te helpen slimmer te traden door een veilige, allesomvattende trading oplossing te bieden. Bitget inspireert individuen om crypto te omarmen door samenwerkingen met geloofwaardige partners, waaronder de legendarische Argentijnse voetballer Lionel Messi en de officiële organisator van eSports-evenementen PGL.

Over Cobo
Cobo is een wereldwijd vertrouwde leider in oplossingen voor het bewaren van digitale activa. Als ’s werelds eerste omni-custody platform biedt Cobo een complete reeks oplossingen van custodial wallets tot non-custodial wallets, waaronder MPC custody en smart contract gebasseerde custody, maar ook wallet-as-a-service, een DeFi management platform (Argus) en een off-beurs afrekeningsnetwerk (SuperLoop). Cobo, dat het vertrouwen geniet van meer dan 500 instituties met miljarden aan activa in bewaring, wekt vertrouwen in het bezit van digitale activa door een veilig en efficiënt beheer van digitale activa en interacties met Web 3.0 mogelijk te maken. Cobo is SOC2 Type 1 en Type 2 gecertificeerd en heeft een licentie in 5 rechtsgebieden.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht