Industry Wire

Geplaatst door Boltrics

Boltrics gaat down under met samenwerking Australische Dynamic Logistics Software

Ede/Sydney, 29 juni 2022 – Boltrics breidt internationale partnernetwerk uit met het Australische Dynamic Logistics Software. De partner maakt direct een vliegende start, want de eerste 3PL Dynamics-implementaties staan al in de agenda genoteerd. De primeur is voor logistiek dienstverleners McPhee Distribution waar de implementatie onlangs al is gestart.

Boltrics’ partnernetwerk breidt zich als een olievlek uit. Ondertussen wordt 3PL Dynamics in 20 landen vertegenwoordigd – van België tot Zuid-Afrika. Sinds kort is de logistieke softwareoplossing 3PL Dynamics ook down under beschikbaar dankzij de samenwerking met Dynamic Logistics Software (DLS).

DLS is een gecertificeerd Microsoft-partner en heeft in de afgelopen jaren al een groot netwerk opgebouwd in 3PL dienstverlening. Voor de zoektocht naar een passende WMS-oplossing voor een van haar logistieke klanten kwam de organisatie in 2021 in contact met Boltrics.

Grant Morgan, Managing Consultant bij Dynamic Logistics Software: “Er zijn heel veel softwareapplicaties beschikbaar, maar weinig die volledig aansluiten op de IT-behoeften van logistiek dienstverleners. Online kwamen we 3PL Dynamics, de oplossing van Boltrics, tegen. Het tikte alle boxen op de wensenlijst aan. De filosofie van Boltrics – altijd up-to-date, en de fixed time, fixed price implementatie – was de kers op de taart.”

Waar de meeste software-implementaties 6 tot 12 maanden duren, heeft 3PL Dynamics een trackrecord van go-lives binnen 3 maanden. Elke klant blijft daarna over de nieuwste Microsoft-technologie beschikken. Altijd. En dat is ongekend.

Rohan Gilchrist, Senior Analyst bij Dynamic Logistics Software: “Het is een understatement als we zeggen dat we niet kunnen wachten om de implementaties te starten. De aanpak van Boltrics is vrij onorthodox, maar het succes wordt onderbouwd door meer dan 250 go-lives. We kijken er naar uit de Australische logistieke markt te ondersteunen met een nieuw, innovatief antwoord om de logistieke processen te stroomlijnen.”

Over Dynamic Logistics Software
Dynamic Logistics Software is een bedrijf met ervaren Microsoft Dynamics consultants, gespecialiseerd in transport en logistiek. Als partner van Boltrics ontwikkelt DLS de 3PL-oplossing in Australië verder. DLS’s implementatie aanpak is gebaseerd op de filosofie van Boltrics om op een innovatieve manier een unieke sectorspecifieke oplossing voor hun klanten te implementeren. Voor meer informatie, bezoek de website: www.dlsoft.com.au.

Over Boltrics 
Boltrics, gevestigd in Ede, is specialist op het gebied van Microsoft Dynamics voor logistiek dienstverleners. Dankzij de 100% standaard softwareoplossingen kan Boltrics fixed time, fixed price implementeren.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht