Industry Wire

Geplaatst door TIQQ Media B.V.

Cash geld ontvangen voor ‘oude’ cadeaubonnen

Iedereen heeft er wel eens één gekregen of gegeven; een cadeaubon.  Ook herkennen we ons er in dat we bij de kassa aangekomen zijn en er dan pas aan denken dat de gekregen cadeaubon nog thuis in de la ligt. Onderzoek* heeft uitgewezen dat er jaarlijks meer dan 5 miljoen euro in de spreekwoordelijke keukenla verdwijnt. Dan te bedenken dat vele Nederlanders in deze tijden best wel een extraatje kunnen gebruiken. Het Amsterdamse bedrijf tiQQ.nl biedt de oplossing door cash geld te bieden voor ‘oude’ cadeaubonnen.

Nederland raakt steeds meer in de ban van de cadeaubonnen. De meeste winkels en zelfs ook grote supermarktketens bieden allerlei verschillende bonnen aan. De voornaamste redenen zijn dat het makkelijk uitzoeken is en de ontvanger zelf de keuze heeft over zijn aankoop**.
Oprichter Roel Koppes van tiQQ.nl: “Vorig jaar zag ik in dat de consument veel geld laat liggen door cadeaubonnen niet te gebruiken. In mijn omgeving herkende iedereen dit probleem en dat was de reden dat ik ben gestart met diverse onderzoeken en het opzetten van een eigen bedrijf. Sinds kort heb ik samen met een aantal investeerders tiQQ.nl gelanceerd. Ons bedrijf geeft cash geld voor niet gebruikte cadeaubonnen. Daarnaast hebben we diverse partners waar de consument door inlevering van een cadeaubon hoge kortingen kan verkrijgen. Een speciale actie is de ‘verdubbelaar’ waarbij de cadeaubon twee keer de waarde van de ingeleverde bon krijgt, besluit Koppes”.

tiQQ.nl heeft stevig geïnvesteerd in de beveiligde omgeving en de manier van betalen. De bonnen die worden ingenomen door tiQQ.nl worden onder andere gecontroleerd op echtheid en geldigheidsduur. Het waarborgen van veilig handelen heeft veel voordelen. Zowel de consument als de partners van tiQQ.nl kunnen met een gerust hart het slapende geld omzetten in extra inkomsten.

• *Bron : http://nos.nl/artikel/245331-veel-cadeaubonnen-nooit-verzilverd.html
• **Bron: http://www.forbes.com/sites/prospernow/2010/12/13/gift-cards-could-boost-sales-long-after-the-holiday-season-ends-2/

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht