Industry Wire

Geplaatst door Centralpoint.nl

Centralpoint benoemd tot HP Partner of the Year 2016 in Nederland

Centralpoint kreeg tijdens de HP Global Partner Conference in Boston de zeer aansprekende Nederlandse Partner of the Year 2016 award uitgereikt door Rob Idink (Managing Director HP Nederland) en Edwin Rubens (Sales Manager Channel Business). Met de uitreiking van deze award wordt bevestigd dat Centralpoint een unieke positie inneemt in het Nederlandse HP partnerlandschap.

Centralpoint is al 15 jaar één van de belangrijkste HP partners in Nederland en heeft al vele jaren de hoogste HP Platinum partnerstatus. Vanaf dag één heeft Centralpoint er samen met HP voor gezorgd dat het zakelijke HP portfolio online prominent aanwezig is. Met tal van succesvolle multi-channel campagnes zorgt Centralpoint ervoor dat de online verkoop van HP producten jaar na jaar sterk groeit. En met het nieuwe persoonlijke klantbedieningsconcept Business Solutions van Centralpoint worden nu ook mid- en grootzakelijke klanten en overheidsinstanties proactief geïnformeerd en worden regelmatig kleinere en zeer grote werkplekprojecten succesvol uitgerold.

Brian Speelman, CEO Centralpoint: “Wij hebben met name de afgelopen drie jaar diverse awards mogen winnen. Deze HP Partner of the Year award neemt, mede gezien onze jarenlange partnership, een bijzondere plaats bij ons in. De erkenning die hieruit spreekt maakt ons bijzonder trots. Het bevestigt dat wij een sterke groei doormaken en met onze Online en Business Solutions klantformules samen met HP de gehele zakelijke Nederlandse markt professioneel en succesvol bedienen”.

Edwin Rubens, sales manager Channel Business HP Inc: “Centralpoint is de terechte winnaar van de Partner of the Year Award 2016 van HP Nederland. De combinatie van groei over de afgelopen kwartalen, gezamenlijke marketinginitiatieven om customer journey en customer engagement op het HP merk verder te optimaliseren en het gezamenlijk winnen van grote deals, hebben bijgedragen aan het winnen van deze award. De open, creatieve en transparante samenwerking en het onderlinge vertrouwen tussen Centralpoint en HP zijn de basis geweest van deze continue groei en uitmuntende performance. De initiatieven hebben bijgedragen aan het winnen van The EMEA CHANNEL ACADEMY AWARD 2016 en The Candefero Channel Partner of the Year Award. Een bewijs dat de samenwerking tussen Centralpoint en HP als best in class in de industrie wordt erkend. Onze felicitaties gaan dan ook uit naar het complete Centralpoint team en het HP team dat deze performance mogelijk heeft gemaakt. Met dit als basis, zien wij nog veel gezamenlijke groeikansen voor de toekomst”.

Over Centralpoint.nl
Centralpoint bestaat sinds 2001. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot één van de belangrijkste zakelijke ICT-leveranciers van Nederland met een omzet van ruim honderd miljoen euro. Centralpoint ziet het als haar missie om in alle mogelijke ICT-wensen van organisaties te voorzien. Bij Centralpoint kan werkelijk ieder product besteld worden. Van populaire smartphones en tablets tot de betrouwbaarste servers en storage-oplossingen. En van eenvoudige netwerkkabels tot de nieuwste laptops of de kleinste printeraccessoires. Altijd in de gewenste hoeveelheid en binnen de gewenste levertermijn.

Centralpoint Business Solutions
Naast dat u eenvoudig online producten kunt vinden en bestellen bij Centralpoint.nl, de online IT-hardware leverancier van Nederland, biedt Centralpoint Business Solutions middelgrote en grote bedrijven en (overheids-) instellingen de mogelijkheid om via een eigen klantspecifieke webportal
ICT-producten te bestellen. Via uw eigen portal heeft u inzicht in uw openstaande offertes, orders, leveringen en facturen. U heeft tevens de beschikking over een eigen gespecialiseerd klantenteam inclusief een vaste accountmanager. Zij helpen u graag met een onafhankelijk besteladvies over kantoorautomatisering en datacenter oplossingen. Samen met een aantal business partners bieden wij u diepgaande ICT-infrastructuurkennis, waardoor u profiteert van een uitgebreid advies van gespecialiseerde partijen en bieden wij u alle IT-dienstverlening die u van uw hardware leverancier mag verwachten

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht