Industry Wire

Geplaatst door Incentro

Digitale dienstverlener Incentro is verkozen tot één van de Best Medium Workplaces van Europa 2021

 

Utrecht, dinsdag 21 september 2021 – Bij het European Best Workplaces event 2021 is digitale dienstverlener Incentro verkozen tot één van de Best Medium Workplaces (50 tot 499 medewerkers). Het event en de uitverkiezing is georganiseerd door Great Place to Work en The Economist Group.

European Best Workplaces event 2021 en de criteria om in aanmerking te komen

Op het European Best Workplaces event werden 150 organisaties, in drie verschillende categorieën van 50 organisaties elk, verkozen tot een Best Workplace. Great Place to Work identificeert de beste werkplekken in Europa door te analyseren wat de status is op gebied van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties en het onderzoekt bij meer dan een half miljoen werknemers in meerdere landen wat de belangrijkste factoren zijn die geweldige werkplekken creëren. Om in aanmerking te komen voor een plek op de lijst van Best Workplaces Europa, moeten organisaties eerst worden geïdentificeerd als Best Workplace in hun eigen land.

Visie Incentro over belang van goede werkcultuur, sinds 2010 gecertificeerd als Great Place to Work

In juni 2021 verwierf Incentro een tweede plaats in categorie ‘’Large Workplaces’’ en won het een Special Award voor Betekenisvolle Waarden bij het Nederland Best Workplaces event 2021.In de optiek van Incentro kunnen er alleen uitzonderlijke resultaten geboekt worden als er geweldige medewerkers achter zitten. Autonomie, vertrouwen, lef en vrijheid zorgen dat niet alleen klanten maar ook medewerkers tevreden zijn. Het is een belangrijk onderdeel van de werkcultuur en het heeft er mede voor gezorgd dat Incentro sinds 2010 wordt gecertificeerd als Great Place to Work. De uitverkiezing tot één van de Best Medium Workplaces van Europa 2021 wordt door Incentro gezien als een groot compliment.

Over Incentro

Incentro streeft als digitale dienstverlener ernaar om organisaties te helpen met het zetten van een digitale vervolgstap. Het uiteindelijke doel daarbij is om digitale transformaties te bewerkstelligen. In samenwerking met partners worden digitale oplossingen gecreëerd, die moeten leiden tot digitale transformaties.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht