Industry Wire

Geplaatst door Intergamma

DIY-video GAMMA wint prestigieuze internationale Webby-AWARD

GAMMA heeft de viering van zijn vijftigjarig bestaan van het bedrijf feestelijk weten af te sluiten. Met het winnen van een prestigieuze Webby-award, een van de belangrijkste prijzen voor online content, kreeg de do-it-yourself-video van GAMMA over het bouwen van een boomhut internationale waardering in de categorie ‘How-To, Explainer & Do It Yourself’. In de video wordt uitleg gegeven over het maken van de hut en wordt een familie op laagdrempelige manier gevolgd terwijl zij de boomhut construeren en inrichten. De award zal op 16 mei door GAMMA in ontvangst worden genomen tijdens de uitreiking in New York.

De do-it-yourself-video over het maken van de boomhut is deel van het drieluik aan DIY-video’s die GAMMA vorig jaar heeft gepubliceerd. Naast het maken van een boomhut wordt er in andere video’s ook een buitenbioscoop en een tuinbar gemaakt. De prijswinnende video is hier te zien. Op de socialmediakanalenvan GAMMA zijn de andere twee video’s ook te zien. Het winnen van de award is daarnaast een beloning voor moederbedrijf Intergamma, dat de laatste jaren aanzienlijk heeft geïnvesteerd in haar omnichannel-strategie en online marketing. Dankzij deze strategie is Intergamma uitgegroeid tot online marktleider op het gebied van doe-het-zelf.

De Webby’s worden sinds 1996 jaarlijks uitgereikt door de Internationale Academie van Digitale Kunst en Wetenschap en zijn door de New York Times betiteld als de ‘hoogste eer van het internet’. De Webby’s prijzen verschillende soorten online content, variërend van complete websites tot specifieke online toepassingen en creaties. In totaal zijn er negen categorieën waar meer dan tweeduizend juryleden, bestaande uit internetexperts, zakenmensen, beroemdheden, visionairs en creatieve beroemdheden alsook voormalige Webby-winnaars, -genomineerden en andere internetprofessionals, hun stem uitbrengen. Andere Webby-winnaars van 2022 zijn, naast GAMMA, onder andere Chevrolet, Gucci en Nike.

Over Intergamma
Intergamma B.V. is met haar winkelformules GAMMA Nederland, GAMMA België en KARWEI marktleider in de doe-het-zelfmarkt in de Benelux. Met een sterk winkelnetwerk en omnichannel strategie inspireert en helpt Intergamma haar klanten om van hun huis en tuin een echt en duurzaam thuis te maken. Intergamma behoort met een omzet van €1,7 miljard tot de top 3 van Nederlandse non-food retailbedrijven. Het bedrijf streeft naar verantwoord ondernemen, op een respectvolle manier voor de mens en zijn omgeving. www.intergamma.nl

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht