Industry Wire

Geplaatst door Doop

Doop groeit en trekt creatieve oplossingen de grens over

Na het opbouwen van een stevig fundament op Nederlandse bodem, timmert Doop, Creative Digital Heroes, aan de weg op de internationale markt. Zowel Duitsland als België weet Doop te vinden voor krachtige oplossingen op het gebied van techniek en creativiteit. Zo klopte niemand minder dan Google aan voor een Vlaamse Google Assistant Action. En wist het snelgroeiende Duitse bedrijf Shyftplan de club van creatieve helden te vinden voor een herpositionering, een nieuwe website én de bijbehorende PR! Samenwerkingen die Doop’s internationale potentie op de kaart zetten.

Philippe Geubels introduceert Google Assistant
Google Assistant, bekend van het spraakgestuurd zoeken met ‘Hey Google ….”, heeft sinds het ontstaan in 2016 vele huishoudens veroverd. De functionaliteit is er in meerdere talen, waaronder een Nederlandse en een Franse variant. Maar nog géén Belgische. Gevolg? De Belgen moesten zich zien te redden met de Nederlandse versie, inclusief de nodige cultuurverschillen. Google besloot dat het tijd was voor een eigen Vlaamse variant. En schakelde Doop in voor het opzetten van een creatieve campagne rondom de livegang van deze Google Assistant Action. Om de Vlaamse variant van de Google Assistant op een spectaculaire manier te introduceren, werkte Doop samen met niemand minder dan stand-up comedian Philippe Geubels. Zeg “Hey Google, praat met Philippe Geubels” en hij laat je op een ludieke manier kennismaken met de Vlaamse variant en de diverse mogelijkheden van de Google Assistant.

Van Antwerpen naar Berlijn
Maar het blijft niet bij België. Ook in Duitsland weten ze Doop te vinden. Zo mochten de Creative Digital Heroes aan de slag voor Shyftplan. Een succesvol Duits bedrijf dat zich focust op de ontwikkeling van planningssoftware voor grote productiebedrijven als Shell, Siemens, Daimler en Bosch. De planningssoftware is op dit moment al een groot succes in eigen land. Maar Shyftplan heeft de ambitie uit te breiden naar alle Duitssprekende landen in Europa. In vier dagen tijd zette Doop op locatie in Berlijn een nieuw concept voor de herpositionering op papier. En die bleek tijdens de pitch een schot in de roos. De herpositionering is doorgevoerd, de nieuwe website van Shyftplan staat live en de bijbehorende PR in de steigers.

Doop, Creative Digital heroes
De one-stop-company voor succesvolle bedrijven. Met een unieke mix van creativiteit en technologie biedt Doop strategie, creatie, branding, development, services en diensten om meer uit je bedrijf te halen. Doop helpt je met concepten en ideeën die jouw manier van zakendoen uniek maken. Die je helpen groeien en kansen pakken die anderen missen.

Met ruim 60 Creative Digital Heroes en vestigingen in Enschede, Zwolle, Amsterdam en Bochum (Duitsland) is Doop dé one-stop-company. Alle expertises onder één dak. Voor bedrijven die succesvol willen zijn en dat nog heel lang willen blijven.

Benieuwd naar de expertises van Doop?
https://wearedoop.com/nl/expertises

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht