Industry Wire

Geplaatst door DSD Europe

DSD Europe voegt Symantec Endpoint Protection Cloud toe aan security aanbod

Rosmalen, 10 oktober 2019 – DSD Europe voegt Symantec Endpoint Protection Cloud toe aan haar security aanbod. Een toevoeging waarmee DSD de grote vraag naar de Symantec cloudoplossing van haar IT-partners beantwoordt én het brede en gevarieerde security aanbod compleet maakt.

Symantec Endpoint Protection Cloud, ofwel SEP Cloud, biedt een complete set beveiligingsfuncties, geleverd als een security-as-a-service-oplossing, waarmee je eenvoudig alle endpoints van kleine en middelgrote bedrijven beschermt tegen ransomware, zero-day threats en andere geavanceerde aanvallen.

Een krachtige combinatie van detectietechnologieën, zoals Advanced Machine Learning en Behavior Monitoring, worden gebruikt om endpoints te beschermen tegen geavanceerde bedreigingen en snel muterende malware. Daarbij bevat SEP Cloud een Mobile Security-oplossing om iOS en Android apparaten proactief te beschermen tegen een uitgebreid scala aan bestaande en onbekende bedreigingen, zoals malware, netwerkbedreigingen en misbruik van App/OS-kwetsbaarheden.

SEP Cloud wordt via het DSD-platform geleverd als maandelijks licentiemodel per user of device. Met het licentiemodel per user beveilig je met één licentiesleutel meerdere apparaten (pc, Mac of mobiel).

“SEP Cloud wordt aangeboden als maandelijks licentiemodel met de mogelijkheid om add-ons, zoals e-mail encryptie, toe te voegen. Met deze add-on onderscheidt Symantec zich van alle andere security-oplossingen in ons aanbod,” aldus Stan Laurijssen, Team Lead Cloud Services bij DSD Europe.

Een Symantec contract kan door DSD-partners worden aangekocht via het DSD-platform.

####

 

Over DSD Europe

DSD biedt een uniek platform voor de digitale distributie van cloud services en software, voor IT-resellers en MSP’s. Cloud services en software worden 24/7 online aangeboden en altijd direct geleverd. Dankzij een eigen ontwikkelingsteam kan DSD inspelen op de snelle en veeleisende markt. Het DSD-platform is een bewezen concept met een dagelijkse groei in zowel het aantal gebruikers als de techniek. Het DSD-concept wordt in vijf landen geëxploiteerd en bedient in totaal meer dan 5.500 resellers. Meer informatie op: dsdeurope.com.

Over Symantec

Symantec Corporation (NASDAQ; SMYC) is ‘s werelds toonaangevende bedrijf in cyberbeveiliging. Symantec heeft als doel om de belangrijkste data van organisaties, overheden en consumenten te beveiligen. Het Integrated Cyber Defense Platform verenigt producten, services en partners en beschermt ondernemingen tegen geavanceerde dreigingen in endpoints, netwerken, applicaties en de cloud. Meer informatie op: symantec.com.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht