Industry Wire

Geplaatst door Story of AMS

E-commerce bureau Story of AMS lanceert STUDIO

Amsterdam, 1 februari 2021 – Naar aanleiding van de toegenomen vraag om kwalitatief hoge content voor de e-commerce omgeving, lanceert Story of AMS een gespecialiseerd content productiebureau: STUDIO. Het bureau focust zich op content voor e-commerce, van productvideo’s en foto’s tot AR prototypes en branded video content.

Story of AMS is een digitaal bureau opgericht in 2016 door Coen van Hees (26), Doeke Leeuwis (25) en mede-oprichter Sam van Hees (23). Het bureau is in de eerste vijf jaar gegroeid tot 30 werknemers en bedient grote klanten zoals Intersport en Lucas Bols. Met STUDIO zorgt Story of AMS dat ze klanten helpen met e-commerce content, op een grote schaal zodat ze klaar zijn voor een digitaal gedreven wereld.

Coen van Hees, Founder Story of AMS, zegt: “Sinds onze oprichting specialiseren we ons in het realiseren e-commerce ervaringen waar mensen van houden.  Goede content is hierin onmisbaar. Vanuit deze filosofie helpen we merken met het vertellen van verhalen in de vorm van kwalitatief hoge content. Verhalen waarmee je het vertrouwen wint van de klant, een emotionele band opbouwt en de conversie verhoogt.”

Recentelijk heeft STUDIO voor Synlab, één van Europa’s grootste leveranciers van medische diagnostiek met laboratoriumdiensten (zoals corona testen),  de verschillende services van de laboratoria in Europa in beeld gebracht voor de inzet van sales en conversieverhoging.

Sam van Hees aan, co-founder Story of AMS, vult aan: “Natuurlijk zijn er al veel bedrijven die content maken, maar het is onze focus op e-commerce waarmee we ons onderscheiden. Deze focus en expertise leidt tot efficiëntie, hierdoor kunnen we op grote schaal hoge kwaliteit content maken die je nodig hebt om vandaag en morgen te winnen op digitaal gebied.”

Meer informatie over de propositie van STUDIO vind je hier: https://storyfoams.com/studio of bezoek de STUDIO op de tweede verdieping van de Story of AMS HQ op de Willemsparkweg 63 (na de lockdown natuurlijk).

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht