Industry Wire

Geplaatst door Emma - The Sleep Company

Emma gaat offline: eerste Europese winkel in Nederland feestelijk geopend

Geraldine Kemper en Gwen van Poorten doen een boekje open over hun slaapgewoonten tijdens ontbijt-in-bed podcast sessie

Leidschendam, 7 februari – Zaterdag heeft Emma – The Sleep Company de deuren van haar eerste Europese winkel geopend in de Westfield Mall of The Netherlands in Leidschendam. Emma biedt de bezoeker een unieke winkelervaring, waarbij het beleven van alle producten voorop staat. Dat slaap geen slaapverwekkend topic is, werd onderstreept door Geraldine Kemper en Gwen van Poorten. Midden in de winkel namen zij tijdens de opening hun populaire podcast De Grote Vooroordelen Show op in bed. Onder het genot van een heerlijk ontbijtje deelden zij hun meest opmerkelijke slaapverhalen.

©raymondvanmil

Emma zien, voelen en ervaren
Waar de producten van Emma eerst alleen via de webshop te verkrijgen waren, worden consumenten in haar eerste winkel geprikkeld om zich helemaal in het merk onder te dompelen. In een speciaal hiervoor ingerichte ruimte kunnen consumenten de producten zien, voelen en ervaren. Naast de reguliere productlijn van Emma worden er producten aangeboden die exclusief verkrijgbaar zijn in de winkel. Ook staan er Emma slaapspecialisten klaar om deskundig advies te geven. Henk Waninge, European Head of Retail bij Emma Sleep: “Een bed is iets heel persoonlijks. In onze winkel willen we consumenten de echte ‘Emma ervaring’ geven. Na de geweldige resultaten van onze Emma Concept Stores in China hebben we besloten dit concept naar Europa te brengen. Het is een volgende stap om Emma te versterken als ’s werelds grootste slaapmerk, zowel online als offline.”

Bij Geraldine is er geen geheim veilig
Geraldine Kemper en Gwen van Poorten vertelden midden in de winkel openhartig over hun slaapgewoonten, waarover vragen werden ingestuurd door luisteraars van De Grote Vooroordelen Show. Zo bekende Gwen dat zij aan elkaar hangt van slaapgewoonten en ze helemaal doorslaat in het zo lekker mogelijk kunnen slapen. Zover dat bij een tripje naar New York, met alleen handbagage, Gwen haar eigen kussen mee had genomen en dit zo goed als haar hele koffer in beslag nam. Geraldine geeft toe geluk te hebben dat ze al een open boek is, want zij vertelt (naar horen zeggen) in haar slaap hele verhalen. Maar Geraldine had vooral nog iets anders op te biechten: “Ik weet dat kruimels in je bed het allerergste is, maar als ik de volgende dag het bed ga verschonen, ga ik all out – pizza, sushi. Het is niet hygiënisch, maar het is zo leuk om soms in bed te eten!”

Benieuwd naar alle verhalen en tips van Gwen en Geraldine over hoe je op je best wakker wordt? Bekijk hier de volledige Q&A en luister vanaf zaterdag 11 februari naar de hele aflevering van De Grote Vooroordelen Show.

— Einde persbericht —

Over Emma – The Sleep Company
Emma – The Sleep Company is een door de oprichters bestuurde onderneming en het meest toonaangevende direct-to-consumer slaapmerk ter wereld. Het bedrijf werd in 2013 in Duitsland opgericht door Dr. Dennis Schmoltzi en Manuel Mueller, is actief in meer dan 30 landen en behaalde in 2021 een omzet van 645 miljoen euro (731 miljoen dollar) – een groei van 59 procent ten opzichte van het voorgaande jaar. Emma®-producten worden verkocht via een omnichannel-benadering, met onder meer D2C/online, marktplaatsen en meer dan 3.500 fysieke winkels. Emma werkt succesvol samen met meer dan 200 retailers. De meer dan 850 teamleden van Emma zijn actief over de hele wereld: het bedrijf heeft momenteel kantoren in Frankfurt (Duitsland), Manila (Filippijnen), Lissabon (Portugal), Mexico City (Mexico) en Shanghai (China). Voor meer informatie over Emma – The Sleep Company ga naar team.emma-sleep.com/press.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht