Industry Wire

Geplaatst door Futurumshop

FuturumShop kiest voor duurzame pakketbezorging op de fiets via Fietskoeriers.nl

Wielrenners en mountainbikers die een bestelling doen bij FuturumShop kunnen er vanaf vandaag voor kiezen om hun pakketje nog dezelfde avond thuis te laten bezorgen op de fiets via Fietskoeriers.nl. De webshop is daarmee de eerste grote webshop in Nederland die hun klanten de keuze geeft om hun pakketjes op een duurzame manier te laten bezorgen.

De dienst zal als eerste uitgerold worden voor klanten uit Apeldoorn, waar FuturumShop zelf gevestigd is. Hiermee heeft het bedrijf Fietskoeriers Apeldoorn als lid van Fietskoeriers.nl de primeur om pakketjes voor de grootste online shop voor wielrenners en mountainbikers te mogen bezorgen. Pakketjes worden nog dezelfde avond op de fiets thuisbezorgd.

Fietskoeriers.nl is de duurzaamste pakketbezorger van Nederland. Het bedrijf heeft als doel pakketbezorging in Nederland te verduurzamen door pakketten in de steden te bezorgen op de fiets en in de rest van Nederland in auto’s op groengas. Pakketten die in de stad moeten worden bezorgd worden hierbij in een hub aan de rand van de stad afgeleverd, zodat de fietskoerier de ‘last mile’ kan verzorgen. Zo wordt extra verkeersdruk in de stad voorkomen en blijft de uitstoot van CO2 tot een minimum beperkt.

Harmen van der Meulen, directeur en eigenaar van FuturumShop is enthousiast over de samenwerking: “Naar mijn mening moet elk pakketje binnen de stad met de fiets worden bezorgd. Het is een feit dat het klimaat in de stad beter moet: gezondere lucht voor onze kinderen, maar natuurlijk ook voor ons als sporters! Niets is zo fijn als wielrennen of mountainbiken in de gezonde buitenlucht. Daar kan iedereen zijn steentje aan bijdragen en wij, FuturumShop.nl, als shop voor wielrenners en mountainbikers zeker! Daarom zijn we zo blij met deze samenwerking en hopen we dit nog veel verder uit te kunnen bouwen!”.

In de komende maanden zullen klanten van FuturumShop uit andere grote steden in Nederland de optie krijgen om hun pakketje op de fiets te laten bezorgen. “Onze klanten uit Apeldoorn zijn enorm enthousiast. Het pakket wordt bezorgd door een fietskoerier en in sommige gevallen al binnen een uur. Dit sluit perfect aan bij het hoge servicelevel dat wij beogen en de ambitie die wij hebben om dit uit te rollen in meerdere steden. Zo zal Amsterdam snel volgen omdat de eerste FuturumClub daar is gevestigd.”, aldus Gerco Vermeer van FuturumShop.

 

—————————————————————————-

Over Futurumshop
FuturumShop.nl is dé shop voor wielrenners en mountainbiker met als focus fietsartikelen, kwaliteit en service voor al onze klanten.
https://www.futurumshop.nl/

Over Fietskoeriers.nl
Fietskoeriers.nl fietst in alle grote steden van Nederland met als doel de logistiek in de Nederlandse steden op een slimme en schone manier in te richten. Met onze fietsdiensten zorgen we voor een vermindering van de verkeersdruk in de stad en beperken we de uitstoot van CO2 tot een minimum.
https://www.fietskoeriers.nl/

 

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht