Industry Wire

Groeiambitie Cure4 leidt tot overname Accounting4Care

Cure4 heeft per 01 november 2013 het shared service center Accounting4Care overgenomen. Accounting4Care is een bedrijfsonderdeel van KEI B.V en is gespecialiseerd in outsourcing van financiële en salarisadministraties in de langdurige zorg.

Met deze overname bevestigt Cure4 haar sterke groeiambitie om een belangrijke speler te blijven op het gebied van innovatieve financiële en bedrijfskundige diensten in de zorg.  Het zorglandschap verandert snel, flexibilisering en gezonde bedrijfsondersteuning zijn cruciaal om deze verandering het hoofd te bieden. Outsourcing is de ideale oplossing hiervoor, voor zowel cure als care. De overname onderstreept de ambitie van Cure4 en biedt voor zowel Cure4 als voor haar klanten nieuwe kansen en voordelen.

“De overname van Accounting4Care was voor ons een logische keuze. De bestaande systemen en processen sluiten sterk aan bij die van Cure4. Daarnaast zorgt de kennis en ervaring van outsourcing in de langdurige zorg van Accounting4Care voor toegevoegde waarde binnen ons outsourceteam ”, aldus Jeroen Schenk  en Dries van Acker, managing partners Cure4.

Cure4 is een deskundige en slagvaardige organisatie en heeft daarom de continuering en de optimalisering van de dienstverlening aan de huidige klanten van Accounting4Care als prioriteit gesteld. Om de capaciteit en kwaliteit van de dienstverlening te borgen wordt het Cure4 team uitgebreid met een aantal deskundige financiële professionals van Accounting4Care.

Cure4 is specialist op het gebied van organisatieadvies en controlling in de zorg en beschikt over de kennis en expertise om essentiële verbeteringen in zorg- en ondersteunende processen te implementeren. De bedrijfskundige en financiële professionals van Cure4 bezitten de juiste kennis van financiële en fiscale wet- en regelgeving in de zorg en zijn uitstekend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt. Hierdoor kan Cure4 snel inspringen op de actualiteit binnen alle deelsectoren van de gezondheidszorg: ziekenhuiszorg,  GGZ, verpleging en verzorging, thuiszorg, jeugdzorg, gehandicaptenzorg en revalidatie.

Accounting4Care biedt kleine en middelgrote zorgorganisaties een slimme, efficiënte en effectieve oplossing voor het interne administratieproces. Door samen het proces te analyseren, worden er met Accounting4Care gegarandeerd kosten bespaard. Daarnaast neemt de kwaliteit van de managementinformatie toe en neemt tegelijkertijd de kwetsbaarheid van werkprocessen af.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht