Industry Wire

Geplaatst door Salt Security

Guild Education kiest Salt Security voor API-security

Salt Security kondigt vandaag aan dat Guild Education heeft gekozen voor het Salt Security API Protection Platform. Hierdoor kan de leider in het creëren van kansen voor werknemers, haar groeiende application programming interface (API) ecosysteem beter beveiligen. Guild vertrouwt op API’s voor de uitwisseling van gevoelige data tussen gebruikers en haar Career Opportunity Platform. Dankzij het Salt-platform krijgt Guild automatisch en continu inzicht in API’s, inzicht in mogelijke blootstelling van gegevens en API runtime bescherming om de veiligheid van de kritieke gegevens van haar klanten te garanderen.

“Guild ondersteunt werknemers, bedrijven en onderwijsorganisaties om nieuwe carrièremogelijkheden op te bouwen en het toenemende tekort aan talent aan te pakken. De beveiliging van werknemers-, werkgevers- en schoolgegevens is altijd een topprioriteit geweest,” aldus Julie Chickillo, VP, hoofd beveiliging, Guild Education. “De zichtbaarheid die we met Salt krijgen elimineert blindspots, waardoor we kritieke en persoonlijke informatie die via onze API’s wordt gedeeld beter kunnen beschermen.”

Hoewel Guild naar andere API-beveiligingsoplossingen keek, bood Salt de meest bruikbare inzichten en het meest volwassen platform. Door gebruik te maken van het robuuste Salt API security platform, krijgt Guild de volgende voordelen:

• Discovery van shadow APIs – een volledige en nauwkeurige API-inventarisatie om te ontdekken waar onbekende API’s, die beveiligingsrisico’s kunnen opleveren, zich bevinden;
• Aanvalspreventie – de meest beproefde algoritmen in API-security om verkenningsactiviteiten van aanvallers te lokaliseren en aanvallers te stoppen voordat ze hun doel bereiken;
• API security testing – om inzicht te krijgen in kwetsbaarheden, zodat het Guild development team de security van zijn nieuwe API’s kan verbeteren.

Volgens het Salt Security State of API Report, Q3 2022, heeft meer dan een derde van de organisaties meer dan 100 pogingen tot API aanvallen per maand meegemaakt. Salt Security stelt Guild in staat om eenvoudig al het API verkeer te bewaken en te analyseren, om een actueel beeld krijgen van het gehele aanvalsoppervlak.

Dankzij het Salt Security platform kunnen organisaties hun API’s catalogiseren en zien waar ze gevoelige data blootstellen. Daarnaast kunnen ze API-aanvallers opsporen en blokkeren, API’s scannen, testen en inzichten in herstel bieden. Developers kunnen deze inzichten gebruiken om API’s te harden en de security posture te verbeteren. Dankzij de gepatenteerde API Context Engine (ACE) architectuur kan het platform de vroege indicatoren van een aanval identificeren, aanvallers tegenhouden en aanvallers veranderen in pentesters, wat leidt tot waardevolle feedback voor security teams om API kwetsbaarheden te identificeren en te elimineren.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht