Industry Wire

Geplaatst door GX

GX lanceert nieuw softwareproduct Engatta en brengt personalisatie naar een hoger niveau

De omnichannel delivery van gepersonaliseerde content is op dit moment de grootste remmende factor op het gebied van op data en insights gebaseerde communicatie. De groeiende mogelijkheden van Artificial Intelligence maakt dat de vraag naar gepersonaliseerde campagnes en communicatie snel toeneemt. Marketing of Moments komt daarmee voor iedere organisatie binnen handbereik. En dat is precies wat GX met Engatta mogelijk maakt onder de noemer: Customer Content Orchestration.

CEO van GX, Willem Rossieau: “Wij weten op basis van jarenlange ervaring dat personalisatie werkt, maar de groeiende hoeveelheid content die daarmee gepaard gaat moet in toenemende mate worden toegespitst op steeds specifiekere doelgroepen. Sterker nog steeds vaker op individuele klanten. Dat wordt voor veel organisaties een onbeheersbaar proces. We lossen dat op met Engatta!”

GX is bekend als marktleidende leverancier van het CMS XperienCentral. Daarnaast is GX al jaren de meest ervaren implementatiepartner van het CDP BlueConic in Europa. Met Engatta zet GX de volgende innovatieve stap in personalisatie. Het brengt productinformatie, klantdata en content bij elkaar in een omgeving die de mogelijkheden van verregaande personalisatie, of hyper-personalisatie verder oprekt. Geholpen door Artificial Intelligence en Smart Content Selection technologie wordt realtime personalisatie voor iedereen en op alle kanalen bereikbaar.

CMO van GX, Hans Arnouts: “Met Engatta maken we niet alleen gepersonaliseerde campagnes mogelijk. Ook Next Best Action, Dialog- en Omnichannel Content Management zijn mooie nieuwe toepassingen. Omnichannel is immers erg belangrijk en de komst van steeds meer klantdata betekent dat het noodzakelijk is om op een nieuwe manier naar content te kijken.”

Wil je meer weten kijk dan op www.engatta.io of neem contact op voor een afspraak.

Over GX
Wij maken organisaties online succesvol. We bouwen slimme technologische oplossingen voor elke marketinguitdaging. Van het verhogen van de conversie tot het efficiënt maken van digitale dienstverlening. Dat doen we voor elk kanaal: van website tot Mijn Omgeving en van e-mail tot webshop. Talrijke organisaties zoals KPN, Nationale Nederlanden, Ajax, ANWB en Obvion maken gebruik van oplossingen van GX.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht