Industry Wire

Geplaatst door UNIT4

Herman de Jonge benoemd tot CEO van Unit4 Accountancy, MKB en Financiële Intermediairs

Utrecht, 20 mei 2019 – Unit4 kondigt vandaag aan dat Herman de Jonge is aangesteld als CEO van het bedrijfsonderdeel van Unit4 dat de accountancy-, MKB-, financiële intermediairs- en salarismarkt in de Benelux bedient. Waar de recent aangestelde Unit4 CEO Mike Ettling zich richt op de internationale tak van de softwareleverancier, zal De Jonge specifiek leiding geven aan dit sectorspecifieke bedrijfsonderdeel in de Benelux.

De Jonge komt van Axxerion, één van de grotere spelers op het gebied van cloudsoftware voor Facility Management en Property Management, waar hij de afgelopen twee jaar de rol van CEO vervulde. De Jonge is geen onbekende voor Unit4; tot 2016 was hij werkzaam bij Unit4 als Directeur Accountancy.

“Ik heb groen bloed”, zegt Herman de Jonge, “en voel me nu alweer thuis en tegelijkertijd ben ik onder de indruk van de vele ontwikkelingen die Unit4 heeft doorgemaakt de afgelopen jaren. Binnen dit bedrijfsonderdeel bieden wij een geïntegreerd aanbod aan software-oplossingen die accountants, financiële intermediairs, mkb’ers en salarisprofessionals nodig hebben om hun business te runnen en succesvol te zijn. Een beter aanbod is er voor deze professionals in mijn optiek niet in de markt.”

“Met bijna drie decennia aan Unit4-ervaring en sectorkennis opgeteld bij een sterke ondernemersgeest is Herman de juiste man om de rol van CEO van dit bedrijfsonderdeel te vervullen. De sectorspecifieke focus, kennis en ervaring die Unit4 Accountancy, MKB en Financiële Intermediairs heeft, maakt dat wij onze klanten nog beter kunnen bedienen in het ontzorgen van hun klanten”, aldus Cees van den Heijkant, voorzitter van de Advisory Board Unit4 Accountancy, MKB en Financiële Intermediairs.

Over Unit4 Accountancy, MKB en Financiële Intermediairs

Unit4 is ‘in business for people’. Sinds het begin van de jaren tachtig hebben wij ons gespecialiseerd in software voor organisaties waar mensen centraal staan en het verschil maken. Onze technologie is van essentieel belang voor de organisaties die we bedienen – het verbetert hun efficiëntie en productiviteit.

Unit4 Accountancy, MKB en Financiële Intermediairs biedt oplossingen voor de accountancy-, MKB-, financiële intermediairs- en salarismarkt in de Benelux. Onze software ondersteunt accountants, financiële intermediairs, mkb’ers en salarisprofessionals in het uitvoeren van hun dagelijkse werkzaamheden en biedt hen de tools om hun business te runnen en succesvol te zijn.

Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken of ons volgen op Twitter of LinkedIn.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht