Industry Wire

Geplaatst door Mr. Winston

Horeca kassasysteem Mr. Winston betreedt Belgische markt

Na het ontvangen van de benodigde officiële certificering van de Belgische overheid, betreedt het Nederlandse horeca kassasysteem Mr. Winston de Belgische markt. Met de toetreding hoopt Mr. Winston veel Belgische horecaondernemers te ondersteunen bij het moderniseren van hun bedrijf en het bieden van een geweldige gastervaring.

Snel groeiend horeca kassasysteem
Na een jarenlange focus op het neerzetten van een ijzersterk product en geleidelijke organische groei op de Nederlandse markt, is Mr. Winston in 2023 ontzettend hard gegroeid in het aantal klanten. In navolging van de snelle groei in Nederland, heeft Mr. Winston ook voet aan de grond gekregen in Duitsland, Spanje, Frankrijk en Zwitserland.

Om ook de Belgische markt te betreden, is een koppeling met ‘de zwarte doos’ vereist. De fiscale module wordt gekoppeld aan een kassa en zorgt ervoor dat alle verkopen en manipulaties op een onuitwisbare manier geregistreerd worden. Hiermee wordt belastingontduiking tegengegaan.

Zodra een kassa is voorzien van een zwarte doos wordt er gesproken van een witte kassa. Koen Lavrijssen, Founder en CTO van Mr. Winston, is blij dat de benodigde certificering rond is: “Steeds meer horecazaken in België willen de stap zetten naar een modern kassasysteem, maar de opties zijn beperkt. Met Mr. Winston bieden we een geweldige oplossing voor de Belgische markt.”

De uitdager in de horecasoftwaremarkt
In de markt van horeca kassasystemen zag Mr. Winston een kans. “De ouderwetse en inflexibele techniek van concurrenten leidt ertoe dat horecaondernemers alleen bepaalde hardware kunnen gebruiken. Daarnaast zijn systemen niet ingericht op gebruiksvriendelijkheid en self-service. Ook rekenen veel concurrenten hoge abonnementskosten en hoge marges op hardware. Deze factoren maken het horecasysteem voor veel ondernemers een last”, aldus Koen, die zelf jarenlange ervaring in de horeca heeft.

Mr. Winston schudt de horecasoftwaremarkt op door een gebruiksvriendelijk systeem aan te bieden dat werkt op alle gangbare hardware. Bovendien is Mr. Winston interoperabel via integraties en koppelingen. Dit alles maakt overstappen naar Mr. Winston extreem laagdrempelig voor horecaondernemers, bovendien tegen een concurrerende prijs en zonder focus op hardware marge. Inmiddels wordt Mr. Winston vertrouwd door talloze horecalocaties in Nederland.

Koppelingen en partners
Het systeem van Mr. Winston werkt samen met verschillende populaire softwaresystemen. Denk aan Smartendr, Annoncer, Viva.com en de relevante boekhoudpakketten. Daarnaast heeft Mr. Winston de handen ineen geslagen met een Belgische dealer en installatiepartner. Zo kan Mr. Winston ook Belgische horecazaken perfect bedienen.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht