Industry Wire

Geplaatst door INFO

INFO stelt Cyrille Rentier aan als Director of Business Development

Amsterdam, 20 augustus 2019 – INFO, de business innovation partner, heeft Cyrille Rentier aangesteld als Director of Business Development. Hij zal in deze rol verantwoordelijk zijn voor het uitdragen van INFO’s propositie aan de klantzijde. Rentier is sinds 2008 actief in de bureauwereld, waarvan een groot gedeelte bij digital agency Mirabeau. Naast het opzetten van diverse teams op het gebied van UX, Research en internationalisering, heeft hij de laatste jaren als International Business Developer meerdere internationale merken aan het portfolio van Mirabeau toegevoegd.

Cyrille Rentier: “INFO is een gerespecteerde naam binnen de Nederlandse bureauwereld. Ze hebben wat mij betreft de perfecte bouwstenen die een native digital agency hoort te hebben: een hecht team van ontzettend goede specialisten, ambitieuze klanten waarmee lange partnerships lopen en een kantoor in hartje Amsterdam. De veelheid aan kwalitatief hoogstaande projecten die INFO in de afgelopen 25 jaar heeft opgeleverd is indrukwekkend. Een van de focusgebieden is emerging industries en dan nieuwe slimme mobiliteitsdiensten in het bijzonder. Ik kan mijn eigen ervaring in de travel- en hospitality-sector goed inzetten om de sterke positie van INFO met klanten als Greenwheels en de NS OV-fiets verder uit te bouwen. Ik heb veel vertrouwen in het benutten van de goede energie en het vakmanschap van de teams.”

CEO, Remmert Stipdonk: “Cyrille is een aanwinst voor ons team, omdat hij ervaring en creativiteit combineert met veel kennis van de bureauwereld en een goed inlevingsvermogen in de wereld van onze klanten. Onze focus op emerging industries vraagt creatieve slimheid en dat zit in onze mensen zoals Cyrille. Het afgelopen jaar hebben we veel energie gestoken in een aangescherpte positionering en Cyrille is de juiste man op de juiste plaats om onze klanten hiermee te helpen innoveren.”

Over INFO
INFO is jouw business innovation partner. Ons team staat klaar om je te helpen met het definiëren van de toekomstvisie en roadmap van jouw organisatie (advisory), het ontwikkelen van go-to-market digitale producten en services, altijd met de eindgebruiker centraal (strategy) en het opleveren van hoogwaardige digitale oplossingen (delivery). Door onze expertise op deze drie gebieden kun je erop vertrouwen dat wij exact leveren wat jouw organisatie nodig heeft om te groeien door innovatie. Ongeacht of je een nieuwe markt betreedt of dat je je moet onderscheiden van de vele concurrenten.

Ons team bestaat uit ongeveer 90 mensen met 21 nationaliteiten die allemaal dezelfde voorliefde voor design en innovatie in hun DNA hebben. Samen hebben we meer dan 1000 projecten gedraaid voor ruim 250 klanten, zoals de NS, Greenwheels, Adyen, Graydon, Voetbal International en Bank of Scotland. INFO bedient meerdere markten: retail, media, financieel, energie, mobility, overheid en telecom.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht