Industry Wire

Geplaatst door Infosys

Infosys benoemd als Top Employer in Nederland

Utrecht, 14 februari 2018 – Infosys (NYSE: INFY) is officieel erkend door het internationale certificeringsbedrijf Top Employers Institute voor zijn uitzonderlijk goede werknemersomstandigheden in Nederland en verschillende andere Europese landen. Het was de eerste keer dat Infosys deze certificering aanvroeg. Ook in grote landen als het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland behaalde Infosys dit certificaat van excellentie.

De certificering bewijst de strategische toewijding van Infosys op de lokale markt en zijn investering in het welzijn van de medewerkers, hun persoonlijke ontwikkeling en meer. Het Top Employers Institute hanteerde een streng onderzoeksproces, met een internationale HR best practice evaluatie en audit van de human resource omgeving van Infosys in Nederland. Hierbij werd naar verschillende criteria gekeken die uiteenlopen van talentontwikkeling, personeelsplanning en onboarding tot loopbaan- en leiderschapsontwikkeling, beloningen en cultuur.

Het Top Employers Institute erkent bedrijven die uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden aan hun werknemers, talent in alle lagen van de organisatie koesteren en stimuleren, maar ook bedrijven die streven naar de voortdurende verbetering van de arbeidsvoorwaarden. Gecertificeerde organisaties krijgen inzicht in het hele spectrum van hun HR-inspanningen, wat helpt bij het benchmarken van de HR best practices.

Bezoek voor meer informatie over het Top Employers Institute en de Top Employers certificering www.top-employers.com

Over Infosys
Infosys is een wereldwijd leider in technologie services en consulting. Wij stellen klanten in 45 landen in staat om strategieën te ontwikkelen en uit te voeren voor hun digitale transformatie. Van engineering tot applicatie-ontwikkeling, kennismanagement en business process management. Wij helpen onze klanten de juiste problemen effectief op te lossen. Ons team van 198.000+ innovators wereldwijd onderscheidt zich door de verbeelding, kennis en expertise over verschillende industrieën en technologieën die we brengen binnen ieder project dat we uitvoeren.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht