Industry Wire

Geplaatst door Tribes Inspiring Workplaces

Joost van Weringh benoemd tot Sales Director NL Tribes Inspiring Workplaces

Amsterdam, maandag 25 september 2017 – Tribes Inspiring Workplaces, toonaangevende aanbieder van flexibele werkplekken, heeft Joost van Weringh benoemd tot Sales Director voor Nederland. Zijn Tribal functienaam is Ohiyesa, wat ‘winnaar’ betekend en zijn positieve instelling benadrukt. Joost wordt verantwoordelijk voor het aansturen van de commerciële afdeling, dat is opgericht om de grote vraag naar het snelgroeiende Tribes-netwerk te beantwoorden.

Van Weringh beschikt over meer dan vijftien jaar ervaring in de salessector en vervulde verschillende managementfuncties, waaronder die van Commercieel Manager bij Chalet Group, en Sales Manager bij ABN AMRO. Van Weringh over zijn aanstelling: ‘ik heb het Tribes-netwerk ontzettend snel zien uitbreiden, en weet dat we nog lang niet zijn uitgegroeid. Toen Eduard Schaepman mij voor deze functie vroeg, heb ik dan ook niet lang hoeven nadenken en ben ik het avontuur bij Tribes aangegaan. Ik ben ontzettend blij mee te mogen bouwen aan het verdere succes van Tribes’.

Eduard Schaepman, Chief en Founder van Tribes: ‘ik ben verheugd om Joost als nieuwe Sales Director aan ons team te mogen toevoegen. Zijn bewezen ervaring, enorme drive en kennis van de markt, maakt hem de ideale kandidaat om de salesactiviteiten op de Nederlandse markt te vergroten in lijn met de groei van Tribes’.

Van Weringh heeft zijn commerciële team uitgebreid met salestalenten Stephan Bal en Marloes Beekman voor de regio Rotterdam, en Danny Do als Inside Broker voor alle Tribes locaties.

 

 

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht