Industry Wire

Geplaatst door Kaspersky Lab

Katja Meyer keert terug bij Kaspersky Lab als Europese Marketing Directeur

Utrecht, 24 mei 2019 – Kaspersky Lab benoemt Katja Meyer als de nieuwe Marketing Directeur voor geheel Europa. Zij keert daarmee terug naar het cybersecuritysoftwarebedrijf waar ze eerder verantwoordelijk was voor marketing in de Duitse regio. In deze rol rapporteert Meyer aan Ilijana Vavan, de Europese Managing Director, waarmee ze ook deel uitmaakt van de Europese directie.

Tot 1 mei 2019 was Meyer in dienst bij Sophos Group plc. Daar gaf ze de afgelopen vijf jaar leiding aan marketing voor de Duitse regio, Noord- en Oost-Europa en de landen uit het Midden-Oosten en Afrika. Van 2011 tot 2013 was de nieuwe Europese Marketing Directeur van Kaspersky Lab al in dienst bij het cybersecuritysoftwarebedrijf.

“Ik ben enorm blij met de terugkomst van Katja. Haar ervaring als marketingleider, merkontwikkelaar en regisseur van geïntegreerde marketingcampagnes die van grote betekenis zijn voor onze verkoopprestaties, zijn van cruciale waarde. Bovendien is Katja goed thuis in ons Europese verkoopkanaal. Ik ben er daarom van overtuigd, dat ze onze marketinginspanningen verder zal versterken,” vertelt Ilijana Vavan.
“Het is voor mij een geweldige eer om een sleutelrol te spelen bij Kaspersky Lab dat ik ken als het bedrijf met een rijkdom aan getalenteerde professionals. Samen werken we verder aan verschillende regionale marketingplannen gericht op het identificeren van winstgevende en duurzame groei”, zegt Meyer.

Over Kaspersky Lab
Kaspersky Lab is een wereldwijd opererend cybersecuritybedrijf dat langer dan 20 jaar actief is op de markt. Kaspersky Labs beveiligingsoplossingen en -diensten ter bescherming van bedrijven, kritieke infrastructuur, overheden en consumenten zijn gebaseerd op diepgaande kennis en ervaring. Het uitgebreide beveiligingsportfolio van het bedrijf omvat toonaangevende endpoint-bescherming en gespecialiseerde beveiligingsoplossingen en diensten voor de bestrijding van geavanceerde en voortdurende veranderende digitale dreigingen. Technologieën van Kaspersky Lab bieden bescherming aan ruim 400 miljoen gebruikers en helpen 270.000 zakelijke klanten om hun meest waardevolle bezit te beschermen. Meer informatie op www.kaspersky.com.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht