Industry Wire

Geplaatst door Gravity

Kelly Weekers ontwikkelt samen met Gravity de Happy Life Hacks app

Amersfoort  – Kelly Weekers lanceert de Happy Life Hacks app. In samenwerking met digital product agency Gravity is er een mobiele app ontwikkeld dat aansluit bij haar succesvolle zelfhulpboeken als ‘De Kracht van Keuze’ en haar Happy life-reeks. “De app is het verlengstuk waarmee lezers concreet elke dag aan de slag kunnen met praktische handvatten die ze helpen om positief te (blijven) denken” aldus Kelly Weekers. Gravity verzorgt het design en de technische realisatie van de app.

Na het succes van de boeken (>250.000 verkocht) zag de bestsellerauteur in een mobiele app de oplossing om haar lezers te helpen hun mentale gezondheid te versterken en daardoor lekkerder in hun vel zetten. “Met nuchtere en praktisch toepasbare hacks zorgt de app ervoor dat je in een paar minuten per dag je geluksgevoel een boost krijgt”, aldus Kelly Weekers. Uitgangspunten van de app is journaling, het op een gestructureerde manier bijhouden van een soort dagboek. Een gewoonte die Kelly zelf al jarenlang toepast en een wetenschappelijk bewezen effect heeft op de mentale gezondheid.

Anita Blankestijn, Managing Director van Gravity: “Gravity is verantwoordelijk voor zowel de user experience, product design als de technische realisatie. Waar we vooral op hebben gefocust is om de beleving zo persoonlijk en toegankelijk mogelijk te maken. Zo bevat de app persoonlijke video’s van Kelly, kunnen journals worden geupload en Kelly’s eigen journal worden ingezien. Door de eenvoudige user flows maken we het voor de gebruiker zo aantrekkelijk mogelijk om dagelijks met de app aan de slag te gaan.”

Op 1 februari 2023 is de app officieel gelanceerd. Binnen 24 uur was de app al meer dan 8.000 keer gedownload en ontving het honderden positieve reviews. Ook bestormde het de hitlijst in de App Store en staat de app op nummer 2 in de categorie Gezondheid en Fitness. De app is nu alleen nog in het Nederlands beschikbaar, maar wordt in de toekomst ook uitgebreid naar Engels voor internationaal bereik.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht