Industry Wire

Geplaatst door Lenovo

Lenovo en WEKA kondigen wereldwijde samenwerking aan om de volgende generatie AI en analytics te versnellen met nieuwe oplossingen voor hybride cloud-databeheer

Nieuwe Lenovo ThinkSystem Ready Nodes voor WEKA Software combineren Lenovo ThinkSystem servers met WEKA Data Platform software voor schaalbare, high-performance software defined storage oplossingen.
Amsterdam, 7 februari 2023 – Vandaag hebben Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) en WEKA een nieuwe wereldwijde overeenkomst aangekondigd die gericht is op het aanbieden van oplossingen voor de volgende generatie datamanagement-architecturen en prestatie-intensieve workloads voor levering in meer dan 160 markten wereldwijd. Deze uitgebreide oplossingen zullen kunstmatige intelligentie en analytics versnellen voor high-performance workloads, waaronder financiële-, genomics-, life science-, media- en entertainment-toepassingen over de hele wereld door het versnellen van de tijd tot inzichten terwijl de bijbehorende kosten worden verlaagd.
Moderne oplossingen voor databeheer moeten betrouwbaar zijn, de beveiliging verbeteren en voldoen aan de prestatie- en schaalbaarheidsvereisten van de volgende generatie workloads. Als onderdeel van Lenovo’s groeiende investeringen en momentum op het gebied van databeheer, combineert Lenovo de ultra-high-performance, hybride cloud-databeheersoftware van WEKA met de Lenovo ThinkSystem-servers om een uitzonderlijk krachtige, high-performance en schaalbare datamanagementoplossing voor AI en data analytics te leveren.
De nieuwe ThinkSystem SDS Ready Nodes met WEKA® Data Platform software bieden de ruimste configuratiemogelijkheden in de industrie, waarbij klanten kunnen kiezen uit de nieuwste generaties Intel®- en AMD-processoren, NVIDIA GPU’s, NVMe-schijven en snelle netwerkselecties. Gevalideerde WEKA Ready Node systemen kunnen snel worden ingezet voor alle scale-out workloads, wat de inzet vereenvoudigt en risico’s uitsluit, resulterend in een snellere productietijd.
Lees hier het volledige (Engelstalige) persbericht.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht