Industry Wire

Geplaatst door Mendix

Mendix introduceert partners wereldwijde ‘MxHacks 2022: Low-Code for Good’ hackathon

Mendix, een Siemens-onderneming en wereldwijd leider in moderne enterprise applicatie-ontwikkeling, heeft de partners bekend gemaakt die ’s werelds grootste hackathon ‘MxHacks 2022: Low-Code for Good,’ mede mogelijk maken. MxHacks 2022 wordt ondersteund door meer dan tien partners waaronder AWS en LINKIT die low-code ontwikkelaars ondersteunen bij het bouwen van oplossingen voor de non-profit organisaties die deelnemen aan de hackathon.

Aan ‘MxHacks 2022: Low-Code for Good’ doen meer dan duizend ontwikkelaars mee om low-code apps te bouwen die wereldwijd sociale rechtvaardigheid bevorderen. De ontwikkelaars nemen het in teams tegen elkaar op in Rotterdam, Londen, Boston en Singapore, of op afstand.

Belangrijke basis voor het MxHacks 2022 evenement is een ecosysteem van Mendix-partners die de ontwikkelaars ondersteunen. Dit zijn onder meer AWS, de wereldwijde partner van het evenement, en LINKIT. Beide organiseren lezingen, workshops met experts en bieden speciale ervaringen om deelnemers te helpen hun vaardigheden te verbeteren en te netwerken met gelijkgestemden. MxHacks wordt verder ondersteund door Appronto, AuraQ, Bizzomate, Brook Trout Partners, CLEVR, Conclusion, Low Code Company, Incentro, Lindent-IT en de Low-code Academy. Ontwikkelaars kunnen ter plaatse gebruikmaken van de expertise van coaches en kunnen bovendien met de verschillende partijen in gesprek om hun carrièremogelijkheden te verkennen.

“MxHacks is een geweldige kans voor talentvolle ontwikkelaars om hun carrière een impuls te geven en tegelijkertijd kwetsbare mensen over de hele wereld te helpen. Onze partners zijn de basis van ons klantsucces, onze community en onze uitbreiding naar nieuwe markten. We zijn verheugd dat ze samen met ons zo’n grote rol spelen in het MxHacks-initiatief”, zegt Tim Srock, CEO van Mendix. “Onze partners hebben een cruciale rol om meer mensen dan ooit te laten leren over low-code en toegang te bieden tot ons platform en de al bestaande apps. Bovendien zijn ze een integraal onderdeel van onze missie om mensen van alle achtergronden wereldwijd in staat te stellen met low-code apps te maken die de wereld een betere plek maken. We kijken ernaar uit hen te verwelkomen samen met onze community van ontwikkelaars om met antwoorden te komen voor complexe problemen.”

“Bij LINKIT geloven we sterk in het faciliteren van ontwikkelaars zodat zij impactvolle oplossingen kunnen maken die de wereld vooruit helpen”, zegt Cornelis Lemstra, CEO bij LINKIT. “Zowel Mendix als LINKIT delen de waarden van vertrouwen, gedrevenheid en samenwerking, en de missie van het ‘MxHacks 2022: Low-Code for Good’ evenement. We kunnen niet wachten om te zien hoe de community van low-code ontwikkelaars oplossingen bedenkt voor een aantal van de grootste wereldwijde problemen door samen te werken op basis van betrokkenheid en deskundigheid.”

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht