Industry Wire

Geplaatst door MultiSafepay

MultiSafepay kondigt met trots aan dat ze vanaf nu Acquirer en Processor is voor VISA en Mastercard

MultiSafepay is een bekende speler in de Europese betalingssector met ruim 20 jaar ervaring. Als FinTech bedrijf is MultiSafepay gespecialiseerd in het leveren van innovatieve betaaldiensten voor het verwerken van betalingen in Europa. De op maat gemaakte betaaldiensten worden volledig in huis door MultiSafepay ontwikkeld. MultiSafepay is sinds kort één van de weinige Payment Service Providers die een directe verbinding heeft tussen haar platform en de credit card maatschappijen VISA en Mastercard. Dat maakt transacties simpel, snel en veilig.

De positie als acquirer en processor die MultiSafepay hiermee inneemt door het verwijderen van tussenpartijen zorgt voor een geheel gestroomlijnd betalingsproces. Hiermee heeft MultiSafepay volledige controle over fraude-en risicopreventie en de acceptatie van transacties. Dit versimpelt het proces, verbetert de snelheid en verhoogt het serviceniveau van alle credit card transacties. Door deze aanpassingen kan MultiSafepay snellere transacties en uitbetalingen garanderen.

MultiSafepay biedt ruim 20 jaar succesvol vooruitstrevende technologieën en diensten aan en door deze nieuwe strategische ontwikkeling verbreedt het de mogelijkheden voor het aanbieden van veilige en krachtige betaaldiensten aan onze merchants.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht