Industry Wire

Geplaatst door D-Link Benelux

MWC 2024: D-Link maakt de weg vrij voor toekomstige netwerktrends

D-Link, toonaangevend wereldwijd leverancier van netwerkoplossingen, presenteert dit jaar onder het motto “From Core to Edge: Manageable Wireless Infrastructures” innovatieve oplossingen voor toekomstige netwerktrends op het Mobile World Congress (MWC) in Barcelona.

De oplossingen zijn gericht op end-to-end netwerkconnectiviteit, schaalbaarheid, eenvoudig beheer, hoge betrouwbaarheid en beveiliging en maken het mogelijk om een uitgebreide core-to-edge infrastructuur te creëren. De gepresenteerde innovaties zijn onderverdeeld in vijf kernoplossingen:
1. Three-tier Backhaul Network Solutions, bestaande uit core-, aggregatie- en edge-switches, om de belangrijkste toekomstige uitdagingen in netwerkarchitectuur aan te gaan.
2. End-to-End Fiber Solutions van head-end tot user-end, die overal uitstekende connectiviteit en kwaliteit bieden.
3. Snelle, hoogwaardige Enterprise Access Points voor een stabielere, efficiëntere en veiligere wireless networking-omgeving.
4. One-stop End-to-End Private 5G Network vertical integration oplossingen om de efficiëntie van netwerkcommunicatie drastisch te verhogen.
5. Met Edge Gateways voor Ubiquitous Access wordt de realisatie van het Internet of Everything mogelijk.

Deze oplossingen kunnen worden aangepast aan verschillende gebruiksscenario’s, toepassingsgebieden en gebruikerseisen om een uitgebreide Core-to-Edge-infrastructuur te realiseren.

Gedetailleerde informatie over de beursinnovaties van D-Link vindt u hier: https://www.dlink.com/en/press-centre/press-releases/2024/february/26/dlink-paves-the-way-for-future-networking-trends-at-mwc-2024

Bent u in Barcelona? Bezoek D-Link in Hal 5 Stand 5F80. Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met het perscontact van D-Link.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht