Industry Wire

Geplaatst door En Serio

Netatmo kiest En Serio voor Nederlandse PR-activiteiten

Na een volledig digitaal pitchproces deze zomer heeft Netatmo gekozen om in zee te gaan met tech PR-bureau En Serio. Het bureau zal zorgen voor de PR-activiteiten in Nederland. Netatmo is een vooraanstaande Franse leverancier van gebruiksvriendelijke smart home-oplossingen die bijdragen aan een veiliger en comfortabeler huis. In 2018 werd Netatmo deel van de Legrand Group, een wereldwijde specialist in elektrische en digitale gebouwinfrastructuren.

En Serio zal Netatmo helpen om de merkbekendheid van zijn producten onder Nederlandse bedrijven en consumenten een boost te geven. De start van hun samenwerking valt samen met de lancering van de Netatmo Smart Video Doorbell deze maand. De PR-activiteiten variëren van het onderhouden van mediarelaties tot het organiseren van influencer-campagnes en testprogramma’s.

“Volgens recent onderzoek door Multiscope groeide de Nederlandse markt voor smart home-producten vorig jaar met maar liefst 40%. Er is duidelijk sprake van een gezonde vraag naar smart home-producten. We zijn enorm blij om een vooraanstaand merk als Netatmo te helpen om Nederlandse huishoudens én bedrijven slimmer, veiliger en comfortabeler te maken”, zegt Eric Dragt, oprichter van En Serio.

“De Nederlandse regio is een groeimarkt waarin er een behoorlijke interesse is naar smart home-systemen. Mensen willen steeds meer duurzame en innovatieve smart home-producten in huis hebben. Netatmo kan daar een belangrijke rol bij spelen. Het doet ons dan ook een genoegen om samen te werken met En Serio. Het bureau zal ons helpen om onze doelen in Nederland te realiseren”, zegt Edwin Aartman, regional sales manager Benelux bij Netatmo.

Over En Serio
En Serio is hét bureau voor PR en inbound marketing voor tech innovators. Het bedrijf is in 2009 opgericht en heeft een oneindige passie voor technologie. Het team van En Serio helpt innovatieve tech-bedrijven met het realiseren van hun zakelijke doelstellingen. www.enserio.nl

Over Netatmo
Netatmo is een toonaangevend smart home-bedrijf dat eenvoudige en slimme producten ontwikkeld voor een veiliger en comfortabeler huis. Netatmo’s smart home-producten en accessoires zijn handig en gemakkelijk in het gebruik en bieden verschillende oplossingen om ieders huis te automatiseren voor een eenvoudiger leven. www.netatmo.com

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht