Industry Wire

Geplaatst door NetDialog International

NetDialog breidt internationaal uit in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten

Amsterdam, 05 juni 2011 – NetDialog, nederlands marktleider in ‘Application-Aware Network Performance Monitoring’, breidt uit in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Deze uitbreiding, is noodzakelijk om aan de sterk toenemende vraag naar applicatie performance monitoring en reporting  te kunnen voldoen.

De Verenigde Staten is een logische keuze, vanwege aanzienlijk grote hoeveelheid organisaties netwerk en applicaties in eigen beheer heeft. Hier verlangt men naar inzicht en het snel en adequaat verschaffen van informatie naar de business. In het Verenigd Koninkrijk zijn de IT leveranciers zeer servicegericht ingesteld, waar men organisaties ondersteunen in het behouden van controle en in het nemen van de juiste IT beslissingen, aldus Patrick Jonker, VP Sales & Marketing van NetDialog.

Groei bijbenen
De markt waarin NetDialog actief is, maakt zowel nationaal als internationaal al jaren een gestage groei door. Organisaties zijn in steeds grotere mate afhankelijk van IT infrastructuren en door ontwikkelingen als internationalisatie, fusies en overnames, centralisatie en virtualisatie steeds minder goed in staat om de controle te behouden. Door haar flexibiliteit en innovatieve aanpak maakt NetDialog optimaal gebruik van de mogelijkheden die deze groeimarkt biedt. De resultaten van de afgelopen jaren zijn daarvoor het beste bewijs. Reeds vele organisaties hebben met behulp van NetDialog veel kostenvoordeel behaald. Binnen de grootzakelijke markt en landelijke overheden waar ‘Application Delivery Network’ niet meer weg te denken zijn, heeft NetDialog positie ingenomen en kan zij verder groeien. De kracht van de schaalbaarheid van NetDialog’s software oplossing is dat ook nieuwe markten relatief eenvoudig betreden kunnen worden wanneer ‘Application Delivery Network’ ook daar intrede doen. Sterker nog, NetDialog kan een actieve rol spelen in de ontwikkeling van die markt. NetDialog is een flexibel bedrijf dat organische groei goed kan faciliteren. Door het actieve partnerbeleid kan deze groei nog verder worden gestimuleerd.

Over NetDialog
NetDialog is een Nederlandse software onderneming die partners ondersteunt met haar eigen software, genaamd NetX Application-Aware Performance Monitoring & Reporting uit de cloud (service providers, managing consultants en system integrators) met het in kaart brengen van het applicatielandschap van organisaties, de impact die applicaties hebben op de IT infrastructuur en hoe applicaties daarin presteren. Met onze kennis en ervaring op deze gebieden hebben wij de afgelopen jaren veel enterprise organisaties, maar ook Nederlandse overheden in staat gesteld tegen lagere kostenniveau’s hun interne en externe klanten beter te ondersteunen.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht