Industry Wire

Geplaatst door Wunderman Thompson

Carola Verschoor aangesteld als Strategy & Experience Design Officer Wunderman Thompson Amsterdam

Met de komst van Carola Verschoor is het leadership team van Wunderman Thompson compleet. Zij zal leiding gaan geven aan de strategieafdeling en zorgen voor een gestroomlijnde aanpak vanuit experience design. Verschoor ademt vernieuwing. Haar persoonlijke missie is bedrijven en merken te helpen bij het veranderen van hun narrative om bij te dragen aan een betere toekomst.

Carola Verschoor is een innovatiestrateeg met een achtergrond in FMCG, insight ontwikkeling, consulting en business design. Per 1 november is ze Strategy & Experience Design Officer bij Wunderman Thompson Amsterdam. In deze rol zal zij vanuit strategie en experience design de geïntegreerde aanpak van het bureau aanjagen. Een gedurfde zet van Wunderman Thompson, die Verschoor binnenhaalt om het denken vanuit de klant, het ontwikkelen van nieuwe communicatievormen en een geïntegreerde blik op merken in het hart van het bureau te verankeren.

Wunderman Thompson is een bureau dat creativiteit, consultancy en technologie bij elkaar brengt. Verschoor herkent zichzelf erin en voegt toe: “Ik ben een voorstander van het bundelen van krachten, het integreren van vaardigheden en kennis: dat typeert mij als mens. Na een carrière van meer dan 25 jaar, kies ik met overtuiging voor Wunderman Thompson Amsterdam. We leven in een tijdperk waarin het veranderen van de narrative cruciaal is om vorm te geven aan een betere toekomst voor allen. De rol van bedrijven en merken is daarin onmisbaar. Daar draag ik vanuit deze rol graag aan bij. Vooruitdenken met de klant, ons verdiepen in de hedendaagse vraagstukken en het verschil maken vanuit creatieve transformatie is daarbij het doel.”

Met haar komst is het leadership team (met Mariska Wilschut -managing director- en Carlos Camacho -executive creative director-) van Wunderman Thompson Amsterdam compleet. Wilschut: “Ik ben enorm trots dat Carola voor Wunderman Thompson heeft gekozen. Ze ademt vernieuwing en brengt veel ervaring en nieuwe skills mee naar ons bureau. Haar innovatieve perspectief opent vele mogelijkheden, vanuit nieuwe strategische vragen en een prikkelende nieuwsgierigheid naar de vele mogelijkheden van reclame en communicatie in de huidige tijd.” Camacho vult aan: “Fantastisch om Carola aan boord te hebben. We werken nu al met veel plezier samen en ons creatieve werk wordt hierdoor alleen maar beter! Vamos!

Verschoor is auteur, spreker, en thought leader rondom innovatie, strategie, creativiteit, transformatie en (service) design.

Over Wunderman Thompson:

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, een consultancypartner en een technologiebedrijf combineert. Vanuit deze unieke positionering willen we ambitieuze merken inspireren om te groeien en hen daarbij ondersteunen met totaaloplossingen op het vlak van customer journey, communicatie, (e-)commerce, consultancy, CRM, CX, data, productie of technologie.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht