Industry Wire

Geplaatst door RBR

Nieuw online schoenenplatform biedt onafhankelijk advies

Onlangs is er een nieuw schoenenplatform gelanceerd: Allesoverschoenen.nl. Op het platform kunnen lezers advies inwinnen voor het kopen van nieuwe schoenen. Maar dat niet alleen: de website biedt ook inspiratie voor de nieuwste schoenentrends en is de helpende hand voor mensen met voetklachten. Waarin deze website zich differentieert van de vele andere schoenenwebsites? Het is een volledig onafhankelijk platform. De redactie van de website bestaat uit verschillende experts met veel ervaringen in de schoenenbranche.

Op de website Allesoverschoenen.nl kunnen bezoekers terecht voor – de domeinnaam zegt het al – alles over schoenen. De verschillende artikelen zijn onderverdeeld in diverse categorieën. Zo blijven lezers in de categorie Trends op de hoogte van de komende schoenentrends en kunnen mensen met pijnlijke voeten terecht bij de categorie Voetklachten.

Het bieden van advies op afstand is misschien van deze tijd, maar zorgt voor de nodige uitdaging: “Waar je in de winkel voeten kunt zien en opmeten, is dit online natuurlijk niet mogelijk. Met behulp van onze uitgebreide gidsen, persoonlijke advies en het delen van ervaringen proberen we dit te tackelen. Daarbij bieden we bij elke informatieve gids ook de mogelijkheid om direct met ons team in contact te komen voor advies”, aldus Roy Heuzen, initiatiefnemer van het platform.

Allesoverschoenen.nl is anders dan veel andere websites over schoenen en sneakers. Waar het veelal de schoenenwebshops zelf zijn die informatie bieden, opereert dit platform volledig onafhankelijk. Hierdoor is de website niet gebonden aan assortiment, voorraden of specifieke merken.

Het team achter de website bestaat uit verschillende schoenenexperts en wordt op kort termijn vergroot.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht