Industry Wire

Geplaatst door AVM

De nieuwe FRITZ!Box 6850 LTE: voor snel internet on the go en een goed thuisnetwerk

Amsterdam, 15 januari 2021 – AVM breidt zijn portfolio voor snel internet via mobiele netwerken uit met de FRITZ!Box 6850 LTE: een krachtig device uit het middensegment met alle functies van de FRITZ!Box. De nieuwe FRITZ!Box 6850 LTE is een alternatief voor DSL en glasvezel, en biedt voldoende bandbreedte, zowel in de stad als (ver) daarbuiten, voor snel internet via mobiele netwerken met datasnelheden tot wel 150 Mbit/s.

Het nieuwe, compacte model zendt uit op tien LTE- en drie UMTS-frequenties en ondersteunt roaming in alle mobiele netwerken, zodat je altijd en overal kunt surfen, streamen en chatten. De slimme uitlijnhulp in de FRITZ!Box 6850 LTE ondersteunt de gebruiker bij het vinden van de beste locatie voor de router en de ideale oriëntatie voor mobiele-breedbandantennes.

De FRITZ!Box 6850 LTE is zeer goed uitgerust voor thuisnetwerken: snelle Wi-Fi op beide frequenties (2×2 dual band Wi-Fi 5 + 4), vier Gigabit LAN-poorten, een USB-poort voor opslagmedia en een DECT-basisstation voor telefoons en Smart Home-toepassingen. Met het gemak dat je van FRITZ! gewend bent, sluit het nieuwe LTE-model alle computers en smartphones, tablets, tv’s, printers en andere netwerkapparaten aan op het thuisnetwerk. Dankzij de ondersteuning van Mesh is er voor alle apparaten en applicaties sprake van een optimale dataverbinding. Met de gratis updates wordt bovendien de veiligheid gewaarborgd, waardoor je altijd verzekerd bent van een betrouwbaar netwerk. Daarnaast ondersteunt het nieuwe LTE-model deurintercomsystemen, wat extra gemak biedt voor huiseigenaren.

Specificaties FRITZ!Box 6850 LTE:

 • CAT4 LTE-router met 2 x 2 MIMO
 • LTE-support voor FDD-band 1, 3, 5, 7, 8, 20, 28
 • LTE-support voor TDD-band 38, 40, 41
 • UMTS/HSPA+ (3G)-support voor band 1, 5, 8
 • Twee SMA-connecties voor externe antennes
 • SIM-slot voor mini-SIM-formaat
 • Dual-band Wi-Fi 5 + 4 tot 1.266 Mbit/s
 • Vier gigabit LAN-poorten en 1 USB 3.0-poort
 • Telefoonsysteem voor vaste telefonie via mobiele netwerken (all-IP)
 • DECT-basisstation voor maximaal zes telefoons en Smart Home-toepassingen
 • Poort voor een analoge telefoon of fax en tot 10 IP-telefoons (bijv. FRITZ! App Fon)
 • Ondersteuning voor deurintercomsystemen met geïntegreerde SIP-client of a/b-interface
 • FRITZ!OS met Mesh, ouderlijk toezicht, mediaserver, FRITZ! NAS, Wi-Fi gasttoegang, MyFRITZ! en meer

De FRITZ!Box 6850 LTE is vanaf nu verkrijgbaar voor een adviesprijs van 189 euro bij de volgende retailers: FRITZ!Shop en Informatique

###

Over AVM

AVM biedt veelzijdige producten voor de snelle breedbandaansluiting en het intelligente thuisnetwerk. Met de FRITZ!-familie is AVM in Duitsland en Europa een toonaangevende fabrikant van breedband-eindapparaten voor DSL, kabel, LTE en glasvezel. De Smart Home-producten, die met de standaarden Wi-Fi, DECT en Powerline werken, zorgen voor een intelligent en veilig thuisnetwerk. Met het besturingssysteem FRITZ!OS kunnen alle FRITZ!-producten eenvoudig worden bediend. Gratis updates bieden regelmatig nieuwe functies voor meer comfort en veiligheid in het thuisnetwerk. FRITZ! is in Duitsland het toonaangevende merk voor het thuisnetwerk. Het bedrijf uit Berlijn, dat in 1986 werd opgericht, investeert al vanaf het begin in eigen ontwikkeling voor veilige en innovatieve producten voor de breedbandaansluiting. De communicatiespecialist behaalde in 2019 met 810 medewerkers een omzet van 530 miljoen euro. Vind meer informatie over AVM en de producten op de website nl.avm.deFacebook of bekijk het Twitter-kanaal en YouTube-kanaal.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht