Industry Wire

Geplaatst door Fingerspitz

Nieuwe marketing community gelanceerd: de Growth Lab

Fingerspitz lanceert een nieuw online community platform: de Growth Lab. Alle relevante marketing content, zoals podcasts, experimenten en andere slimme downloads, te vinden op één centrale plek. Daarnaast dient het platform als ontmoetingsplek voor marketeers. Om elkaar te inspireren, samen te sparren of een openstaande online marketing vacature te delen. Zodat marketeers samen super slim groeien.

Gratis toegankelijk
Het platform is voor iedereen gratis toegankelijk. Wil jij geen conversies missen? Inspelen op de digital marketing trends van 2023? Of kosten besparen in een dalende economie? Navigeer dan naar Downloads, om meer te leren via whitepapers, e-books of templates.

Growth hacks
Ook heb je toegang tot growth hacks. Via zogeheten Smart Labs deelt Fingerspitz de resultaten van verschillende A/B tests. Denk aan resultaten als een stijging van 93% in herhaalaankopen. Marketeers vertellen over hun werkwijze en laten de waarde van experimenteren zien.

Podcasts en events
Luister of kijk je liever? Ook verschillende webinars en podcasts vind je terug in de Growth Lab. Bekende namen en aanstaande talenten delen met jou de laatste ontwikkelingen om te groeien!

Meer informatie: www.growthlab.nl.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht