Industry Wire

Geplaatst door COMATCH

Online consulting-platform COMATCH start nu ook in Benelux

Het online consulting-platform COMATCH uit Berlijn zet zijn succesgeschiedenis buiten Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland (DACH-regio) voort met de bemiddeling tussen freelance-topbedrijfsadviseurs en bedrijven met een consultancybehoefte in de Benelux. Met een Engelstalige website, een Amsterdams kantoor en een Nederlandse business development manager stapt COMATCH een jaar na de oprichting in één van de belangrijkste Europese consultancymarkten. Het streven voor 2016 is dat zich minstens 300 consultants uit de Benelux in de consultantspool bevinden en dat talrijke klanten van het matching-algoritme en de jarenlange consultancyervaring van COMATCH.com profiteren.

Oprichter Christoph Hardt is optimistisch: ‘De vooruitzichten zijn zeer goed. In Nederland is het aandeel freelancers onder consultants hoger dan in Duitsland. Met onze ervaringen in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland en met een succesvolle financieringsronde achter de rug voelen we ons optimaal op deze stap voorbereid.

Sinds maart 2015 zijn alweer 50 projecten bemiddeld via het consulting-platform. De consultantspool behelst inmiddels meer dan 500 geselecteerde topmanagementconsultants en industrie-experts. Klanten zijn zowel internationale concerns als het midden- en kleinbedrijf.

OVER COMATCH
COMATCH is een online platform voor freelance-topmanagementconsultants en industrie-experts. Sinds maart 2015 flexibiliseert COMATCH de consultancysector en maakt consultancy bereikbaar voor alle ondernemingsgrootten. Voor de consultants is de bemiddeling kosteloos. Klanten krijgen passende ondersteuning tegen faire prijzen. Oprichters en bedrijfsleiders van COMATCH uit Berlijn zijn de voormalige McKinsey-consultants dr. Christoph Hardt en dr. Jan Schächtele.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht