Industry Wire

Geplaatst door Team Nijhuis

Online marketingbureau Team Nijhuis wint 4e FD Gazellen award

In 2015 mocht online marketingbureau Team Nijhuis (Borne) als team de eerste in ontvangst nemen. In 2016 behielden zij hun status en in 2020 namen zij de derde award in ontvangst. En nu, een jaar verder heeft het bureau de award weer in de pocket.

De vierde FD Gazellen Award.

Een kroon op het werk als team. Een team van specialisten dat alles op alles zet om hun klanten te laten groeien. Team Nijhuis is de businesspartner voor bedrijven die willen groeien. Groeien de klanten van het bureau niet, dan groeit het bureau zelf ook niet! Dus zonder de klanten hadden zij deze award nooit in ontvangst kunnen nemen.

De afgelopen twee jaar zijn niet de makkelijkste jaren geweest voor ondernemers, dat zal iedereen beamen. Daarom is het Twentse bureau nog trotser dat zij deze award weer in ontvangst mogen nemen. De award volgt op de omzetgroei die het bureau gerealiseerd én behouden heeft in de jaren 2018 t/m 2020.

“Je merkt dat onze manier van werken, werkt. We gaan naast de ondernemer zitten niet ertegenover. Wij voelen ons mede-eigenaar en daarom verantwoordelijk voor het resultaat. Wat hebben ze nodig? Wat kunnen we doen en wat moeten we qua online marketing even tijdelijk on hold zetten of wijzigen naar een ander kanaal. Door zo met onze klanten mee te denken en altijd oplossingsgericht aan de slag te gaan, hebben we dit als team kunnen bereiken”, aldus Luuk Rouwhorst (Marketing & Sales Director).

Snelstgroeiende bedrijven van Nederland
Team Nijhuis ontvangt samen met 691 andere bedrijven de FD Gazellen award. Daarmee is het bureau een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland in de regio Oost en categorie middel. Die 691 is een verrassend aantal. Het zijn er weliswaar ruim 10% minder dan vorig jaar, maar wel meer dan verwacht in een jaar waarin de economie met 3,7% kromp.

“De snelste groeiers van Nederland zitten niet stil als er een storm opsteekt. Sommige ondernemers verkochten tijdelijk andere producten, anderen benaderden hun klanten actiever om hen de crisis door te helpen. En die klantenbinding betaalde zich later in het jaar alweer terug”, aldus FD-redacteur Pim Kakebeeke.

Over de FD Gazellen Awards
Het Financieel Dagblad reikt jaarlijks de FD Gazelle Awards uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland, die financieel gezond zijn. De FD Gazellen Awards worden dit jaar voor de achttiende keer uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen. Nieuw dit jaar is dat naast een omzetgroei van minimaal 20% ook gekeken wordt naar de stijging van het aantal werknemers en de winstgevendheid in zijn algemeen. Omzet alleen zegt niet genoeg, aldus de organisatie, het gaan om de gezondheid van de bedrijven die in aanmerking komen.

De snelste groeiers ontvangen de gouden, zilveren en bronzen FD Gazellen award. Hierbij wordt onderscheid gemaakt in drie omzetcategorieën:

* Klein (tot €2 miljoen)
* Middelgroot (tot €10 miljoen)
* Groot (€10 miljoen en meer)

Op donderdag 25 november is de feestelijke uitreiking van de awards in Amsterdam. Welke plek het bureau Team Nijhuis dan inneemt wordt dan bekend gemaakt.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht