Industry Wire

Geplaatst door Payhawk

Payhawk voegt inkooporders aan platform toe, waardoor het Procure-to-Pay proces mogelijk wordt op het end-to-end uitgavenbeheerplatform

Amsterdam, dinsdag 21 november 2023 – Payhawk introduceert voor klanten een ‘3-way matching’ inkoopordersysteem. Hiermee kunnen bedrijven hun inkoopproces automatiseren en de efficiëntie en controle van zakelijke aankopen verder vergroten.

Payhawk, de wereldwijde oplossing voor uitgavenbeheer, introduceert een nieuw systeem voor inkooporders. Deze ‘3-way matching’ vereenvoudigt de inkoopactiviteiten en integreert inkoopaanvragen, goedkeuringen, het aanmaken van inkooporders, en betalingen automatisch via één platform.

De ‘three way’ verwijst naar de registratie van drie belangrijke momenten: de bestelling, de levering en de factuur. Daardoor is na ontvangst van de factuur de controle of de factuur overeenkomt met de bestelling niet meer nodig. Dit bespaart tijd en voorkomt fouten en onnodige kosten.

Traditionele inkoopprocessen zijn vaak omslachtig doordat gegevens handmatig moeten worden ingevoerd, documentatie gefragmenteerd is en meerdere tools binnen hetzelfde proces gebruikt worden. Deze inefficiënties vertragen de groei en leiden tot hogere operationele kosten.

De recente groei en productlanceringen van Payhawk, waaronder de succesvolle implementatie van de oplossing voor wereldwijde betalingen (in samenwerking met Wise), onderstrepen de toewijding van het bedrijf om uitgebreid, efficiënt en geïntegreerd uitgavenbeheer voor alle zakelijke uitgaven te bieden.

Chris van Dongen, commercieel directeur Benelux bij Payhawk: “Bij Payhawk is het altijd onze visie geweest om financiële transacties voor bedrijven te vereenvoudigen en te stroomlijnen. Met de introductie van onze Procure-to-Pay oplossing zetten we een belangrijke stap in het verwezenlijken van deze visie. “We geven bedrijven de tools die ze nodig hebben om hun uitgaven effectiever te beheren, fouten te verminderen en kostbare tijd te besparen.”

Aanvullend geeft Hristo Borisov, CEO van Payhawk aan: “Het is meer dan alleen een nieuwe functie; het is een bewijs van onze toewijding aan het verder ontwikkelen van de toekomst van uitgavenbeheer”

Meer informatie over Payhawk’s Procure-to-pay proces is te vinden via de link en op de website van Payhawk, www.payhawk.com.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht