Industry Wire

Geplaatst door Portland

Portland en ThreadStone Cyber Security sluiten distributieovereenkomst

Zoetermeer – 1 oktober 2017 – Portland en het Nederlandse ThreadStone Cyber Security kondigen vandaag een samenwerkingsovereenkomst aan die Portland in staat stelt ThreadScan aan te bieden aan Managed Service Providers (MSP’s) in de Benelux.

Maandelijks worden er zo’n 500 nieuwe kwetsbaarheden gevonden die cybercriminelen kunnen gebruiken om op systemen in te breken. Inzicht in kwetsbaarheden op systemen is essentieel, maar ontbreekt bij veel bedrijven. ThreadStone heeft zich toegelegd op het inzichtelijk maken van deze kwetsbaarheden, inclusief rapportage van de oplossingsrichtingen. Met ThreadScan worden periodiek scans gemaakt naar bedreigingen binnen het IT-netwerk van een onderneming. De kwetsbaarheden die hiermee worden gevonden, kunnen vervolgens ‘gemanaged’ en opgelost worden door de MSP.

Afgestemd op het MKB en invulling van GDPR-richtlijnen

ThreadStone wordt geleverd vanuit de Europese Cloud en is eenvoudig te gebruiken en onderhouden. De oplossing is goed betaalbaar voor het Midden en Kleinbedrijf doordat het geen dure hardware, software, opleiding- of installatiekosten vereist en volledig geautomatiseerd is.

“Onze nieuwe samenwerking met Portland Europe zorgt ervoor dat we beter in staat zijn om MSP’s in Nederland, België en Luxemburg te bedienen,” zegt René van Etten, directeur van ThreadStone Cyber Security. “Portland’s commitment aan IT dienstverleners in de Benelux, en hun inzicht in en kennis over de MSP-markt in de regio, zorgen ervoor dat partners die kiezen voor de oplossingen van ThreadStone kunnen rekenen op goede ondersteuning en service op lokaal niveau. We zijn meer dan enthousiast om met het Portland team aan de slag te gaan en kijken uit naar onze samenwerking.”

George van Brugge, CEO van Portland Europe, is van mening dat de oplossingen van ThreadStone perfect aansluiten op het portfolio van Portland. “Trots zijn wij op de samenwerking met deze innovatieve Nederlandse vendor. Samen gaan wij ons inspannen om het MKB veiliger te maken. Threadstone is ook een belangrijk onderdeel voor onze onlangs geannonceerde GDPR bundel. Het doel van deze bundel is om MSP’s te helpen aan te kunnen tonen dat zij voldoende maatregelen hebben getroffen om de privacy gegevens te beveiligen. Al met al een zeer waardevolle uitbreiding op ons op MSP’s gerichte portfolio.”

ThreadScan is vanaf nu beschikbaar via Portland Europe. Bezoek onze website voor meer informatie over ThreadStone en ThreadScan.

Over ThreadStone Cyber Security

ThreadStone Cyber Security heeft tot doel om het Europese Midden en Kleinbedrijf veiliger te maken tegen digitale cyberinbraken en misbruik door kwaadwillende personen en groeperingen. ThreadStone ontwikkelt en levert hiervoor abonnementen die laagdrempelig, laag geprijsd en eenvoudig in gebruik zijn. De diensten worden via een indirect model op de markt gezet, waarbij hosting partijen, verzekeraars, infrastructuur specialisten en webdevelopers de belangrijkste afzetters zijn om de producten en diensten bij de eindklant te verkopen.

ThreadStone is gevestigd in het kloppend hart van de The Hague Security Delta (HSD), op de HSD Campus gevestigd in Den Haag . HSD is het grootste veiligheidscluster van Europa en de HSD Campus is het innovatiecentrum voor veiligheid.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht