Industry Wire

Geplaatst door Radio 538

Radio 538 blijft het best beluisterde station online

In mei was Radio 538 voor de vierde keer op rij het best beluisterde station online. De online stream van de zender werd van alle Nederlandse radiozenders het vaakst gestart. Ruim 1,9 miljoen keer gemiddeld per week, 315.000 keer meer dan de nummer-2 in de lijst. Dat blijkt uit de meest recente rapportage NLO Streaming Audio Standaard.

Ook het gemiddeld aantal actieve streams van Radio 538 was veruit het hoogst tussen 3 mei en 30 mei. In deze periode kleurde Radio 538 als partner van de KNVB volledig oranje. Zo maakten luisteraarskans op EK-tickets voor de groepswedstrijden van het Nederlands Elftal en er werd een 538 EK-pool gestart door de dj’s.

De andere radiozenders van Talpa Network kijken ook terug op een positieve mei-maand. Radio 10, Sky Radio en Radio Veronica staan, net als vorige maand, op plek 4, 5 en 9. Radio 10 60’s en 70’s hits was het best beluisterde themakanaal in de lijst. In totaal realiseerde het verkoopnetwerk van Talpa Network afgelopen maand ruim 7,9 miljoen sessies per week.

Bron: NLO-SAS, Triton Digital, censusdata per week in mei 2021

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht