Industry Wire

Geplaatst door Rapid Circle

Rapid Circle stelt Jeroen Fraza aan als CFO

Microsoft-specialist Rapid Circle heeft Jeroen Fraza aangesteld als CFO. Hij wordt verantwoordelijk voor de financiële organisatie van het bedrijf. Het snelgroeiende Rapid Circle is een van de best gewaardeerde partners van Microsoft en heeft dankzij nationale en internationale acquisities inmiddels een grote aanwezigheid in de markt voor het inrichten en beheren van cloudgebaseerde IT-omgevingen.

Fraza heeft ruime ervaring in financieel management, acquisities en controlling, met name ook in de technologiesector. Zo heeft hij gewerkt voor onder andere KPN, T-Mobile en EVBox in diverse financiële management-posities.

“Rapid Circle spreekt me zeer aan. Ik word enthousiast van dynamische organisaties die pragmatisch te werk gaan. Dat levert ook de beste resultaten voor klanten op. Rapid Circle is de afgelopen periode hard gegroeid, organisch en door overnames. Ook voor de komende jaren hebben we ambitieuze plannen. Daar wil ik graag aan bijdragen”, aldus Fraza.

In 2020 nam Mentha een meerderheidsbelang in Rapid Circle en sindsdien werken de oprichters en managementspecialisten van Mentha nauw samen in de ontwikkelingen van het bedrijf. De benoeming van Fraza is een belangrijke nieuwe stap hierin. Fraza: “Uit de kennismaking met Rapid Circle kwam veel passie en een gezonde drive naar voren. Ze hebben een mooie organisatie opgebouwd die nu klaar is voor de volgende stappen.”

Harold Punter, mede-oprichter en CEO van Rapid Circle: “We helpen bedrijven klaar te stomen voor dat wat er komen gaat. Ook al is misschien niet helemaal zeker wat die toekomst precies is, wij willen zekerheid bieden dat ze het aankunnen. Daarbij willen we onze eigen organisatie uiteraard ook helemaal in de pas laten lopen met die ambitie. De aanstelling van Jeroen is een belangrijke stap hierin. We zijn een gezonde, stabiele organisatie die gecontroleerde groei nastreeft. De ervaring en expertise die Jeroen daarin heeft, gaat van grote waarde zijn richting onszelf en onze klanten.”

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht