Industry Wire

Geplaatst door R-Go Tools

R-Go Tools lanceert meeneembare ambidexter ergonomische muis op Kickstarter

Let’s do the Twister!
De R-Go Twister is met rechts en links te bedienen en daarnaast inklapbaar en makkelijk mee te nemen.

Een links-rechts muis die helpt met afwisselen en pauzeren

Ideaal voor elke gebruiker, op kantoor, school of thuis. De R-Go Twister is door zowel rechts- als linkshandigen met maximale ondersteuning te gebruiken. Maar nog beter is het om deze muis nu eens met de linkerhand en dan weer met de rechterhand te bedienen! Zo kan worden voorkomen dat 1 hand overbelast raakt door intensief muisgebruik.

Daarbij is de Twister muis voorzien van een pauzehulp, in de vorm van een R-Go Break pauze indicator. Deze helpt de gebruiker eraan herinneren om het werk regelmatig te onderbreken met korte pauzes.

Een ergonomische muis voor onderweg

Door zijn gepatenteerde switch & click systeem is de Twister muis na gebruik in te klappen en makkelijk mee te nemen in je tas. Zo kun je overal een gezonde werkplek creëren. Dit alles maakt deze muis natuurlijk buitengewoon breed inzetbaar en daardoor misschien wel tot de meest ergonomische muis die te verkrijgen is.

Crowdfunding

Om de Twister muis sneller in productie te kunnen laten gaan, start R-Go Tools op 12 september 2023 een crowdfunding project op Kickstarter.com. Een maand lang kan de Twister door iedereen met lucratief voordeel vooruitbesteld worden, waaronder ook een limited Gold edition. Als het streefbedrag behaald wordt, zal de muis al medio november op de markt kunnen verschijnen.

Over R-Go Tools

R-Go Tools heeft als missie om gezond werken voor iedereen mogelijk te maken. Hiervoor ontwikkelen ze eigentijdse ergonomische producten die voor iedereen geschikt zijn en letten daarbij op betaalbaarheid en duurzaamheid. De producten van R-Go Tools zijn gepatenteerd en goedgekeurd door ergonomen. Bezoek de website voor meer informatie: www.r-go-tools.nl

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht