Industry Wire

Geplaatst door nxt agency

Robidus zet in op Public Relations met nxt agency

Amsterdam, 12 februari 2024 – Vandaag wordt officieel bekend gemaakt dat inzetbaarheidsspecialist Robidus, onderdeel van a.s.r., een samenwerking aangaat met PR-bureau nxt agency. Het doel van de samenwerking is om de kennis en expertise van Robidus op regelmatige basis te delen in de media en zo hun thought leadership positie te versterken.

De twee organisaties hebben een succesvolle pilotfase afgerond, wat heeft geleid tot een nieuwe samenwerking van een jaar. De inzetbaarheidsspecialist wil zich nu gaan richten op het delen van hun kennis via nieuwskanalen.

“Robidus heeft veel kennis en expertise op gebied van duurzame inzetbaarheid van personeel. Deze kennis en expertise is bevatten veel inzichten en strategieën om via de media een maatschappelijke bijdrage te kunnen leveren,” aldus Remi Kuchler, mede-oprichter nxt agency.

“Ons doel is het verlagen van de sociale zekerheidskosten van werkgevers door structureel en preventief de inzetbaarheidsproblemen op de werkvloer aan te pakken. Nxt agency kan ons erbij helpen om dit te laten landen in de media en hier op deze manier meer aandacht voor te generen. Wij kijken erg uit naar de samenwerking,” aldus Robert Wondaal, CBO bij Robidus.

Over nxt agency
Nxt agency is een dynamisch pr-bureau gevestigd in Amsterdam. Zij werken samen met klanten zoals MKB-Nederland, ANWB, MyWheels en Quinyx. Het onderscheidend vermogen van nxt agency is om sterke reputaties op te bouwen, gedurfde ideeën uit te voeren en gamechangers om te vormen tot thought leaders. Nxt agency levert de diensten: public relations, contentmarketing, mediatrainingen en workshops.

Over Robidus
Robidus beweegt zich op het terrein van sociale zekerheid – een dynamisch vakgebied van wetten, regels en voorzieningen – met als doel de inzetbaarheid van werknemers te vergroten. De organisatie werkt voor 600 corporate relaties. Dit doen zij met een team van 500 professionals. Het doel is het stimuleren van arbeidsparticipatie, het beheersen van uitval en voldoen aan wettelijke verplichtingen. Hiermee worden ook de sociale zekerheidskosten teruggedrongen.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht