Industry Wire

Geplaatst door Samsung

De Samsung Galaxy Watch Active2 is vanaf vandaag verkrijgbaar als dé perfecte partner voor gezondheidsdoelen

Schiphol – 20 september 2019 – De Galaxy Watch Active2 is vanaf vandaag verkrijgbaar in de winkels. De nieuwste toevoeging aan het Galaxy-smartwatchportfolio heeft nieuwe, intuïtieve en verfijnde functies en helpt gebruikers om hun gezondheid en welzijn te verbeteren. Daarnaast worden ook productiviteit en creativiteit naar een hoger niveau gebracht.

De Galaxy Watch Active2 is ontworpen om een effectieve en stijlvolle toevoeging op ieders levensstijl te zijn. Door het toepassen van kleine, maar zinvolle dagelijkse veranderingen, helpt de Galaxy Watch Active2 zowel met het bereiken van gezondheidsdoelen zoals voldoende slaap, fitness en stressmanagement als het efficiënt uitvoeren van taken.

‘We hebben een toestel ontwikkeld waarmee we gebruiksgemak voor elk type gebruiker hebben geoptimaliseerd. Met de Galaxy Watch Active2 kunnen zij controle houden over hun gezondheid en welzijn, waar en wanneer dan ook. Daarbij is gebruik gemaakt van het ecosysteem van de Samsung Galaxy om eenvoudig te switchen tussen toestellen en makkelijk verbinding te maken,’ aldus Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile bij Samsung Nederland.

Het nieuwe ontwerp van de Galaxy Watch Active2 is bedoeld als een mooie en persoonlijke toevoeging op het leven van iedere gebruiker. De smartwatch wordt geleverd in twee verschillende stijlen en maten. Het draaiende aanraakscherm draait zowel met de klok mee als tegen de klok in, zodat je eenvoudig je favoriete apps kunt selecteren. Een van die apps is de Galaxy Wearable-app die je smartwatch de mogelijkheid geeft zich aan te passen aan je outfit. Daarnaast dient de Galaxy Watch Active2 als gids die kan helpen met positieve levensstijl keuzes maken in je dieet, lichaamsbeweging, geestelijke gezondheid, slaap en nog meer. Zo worden er zeven trainingen automatisch geactiveerd: hardlopen, wandelen, fietsen, zwemmen, de roeimachine, de elliptische machine en dynamische trainingen. Ook helpt het je om real time stressniveaus bij te houden via Samsung Health, de populaire gezondheids- en welzijnsapp1 en helpen de verbeterde slaapanalyse algoritmen mee aan gezonde slaappatronen.

De Galaxy Watch Active2 maakt het gemakkelijk om verbonden te blijven met alles in je leven en alle apparaten die hier onderdeel van uitmaken, het stelt je in staat om te bellen en gebeld te worden vanaf het horloge, terwijl je toegang tot je sociale media hebt met slechts één tik.

Beschikbaarheid en adviesprijs
De Galaxy Watch Active2 is vanaf vandaag verkrijgbaar in een aluminium en roestvrijstalen uitvoering. De smartwatch is verkrijgbaar in vier modellen: zowel de aluminium versies en de roestvrijstalen versies zijn beschikbaar vanaf €299,-. Ga voor meer informatie over de Galaxy Watch Active2 naar http://news.samsung.com/nl/category/products/mobile.

Over Samsung Electronics
Samsung Electronics inspireert mensen en creëert de toekomst met vernieuwende ideeën en technologieën. Wij zijn toonaangevend in de wereld van TV’s, smartphones, wearables, tablets, huishoudelijke apparaten, netwerksystemen, geheugen, systeem-LSI, gieterij en LED-oplossingen. Het laatste nieuws, artikelen en persmateriaal vind je op Samsungs Newsroom op http://news.samsung.com/nl en onze blogs Explore en Evolve.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht